Αθλητισμός

Κύπελλο Ελλάδας: Ημέρα ντέρμπι

Κύπελλο Ελλάδας: Ημέρα ντέρμπι
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ημέρα ντέρμπι στο Κύπελλο Ελλάδας. Οι δύο «αιώνιοι», Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός διασταυρώνουν απόψε (21:30, Cosmote Sports 1) τα ξίφη τους για το πρώτο ματς της φάσης των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν για πρώτη φορά μετά τον Οκτώβριο και το επεισοδιακό ντέρμπι στο «Γ. Καραϊσκάκης», έχοντας διαφορετικά πρόσωπα στους πάγκους τους. Υπενθυμίζεται ότι ο Φατίχ Τερίμ έχει αντικαταστήσει τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ενώ ο Κάρλος Καρβαλιάλ τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ.

Οι γηπεδούχοι θα παραταχθούν χωρίς τον Μπαρτ Σένκεφελντ στο κέντρο της άμυνας, ενώ οι «ερυθρόλευκοι» δεν έχουν ανακοινώσει αποστολή.

Νωρίτερα, η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον Άρη στην «Opap Arena» (19:30, Cosmote Sports 2). Ο Ματίας Αλμέιδα δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Πέτρο Μάνταλο, αλλά και τους Μουκουντί, Ζίνι, Μοχαμάντι και Χατζησαφί λόγω υποχρεώσεων στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής και Ασίας.

Στον Άρη, εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Φραν Βέλεθ, Μπίργκερ Βερστράτε καθώς επίσης και οι Μάνου Γκαρία, Λούκας Ρουπ, Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, Τζόναταν Μενέντες, Ρόναλντ Ματαρίτα, Ντομαγκόι Πάβιτσιτς και Νταβίντ Μόμπερκ Κάρλσον.

Παράλληλα, ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τον Βόλο στη θεσσαλική πρωτεύουσα, στη ρεβάνς της νίκης με 1-0 στην Τούμπα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της φάσης των «16»
15.00: Πανσερραϊκός – Αστέρας Τρίπολης (COSMOTE SPORTS TV 1)
17.00: Βόλος – ΠΑΟΚ (COSMOTE SPORTS TV 3)
19.30: ΑΕΚ – Άρης (COSMOTE SPORTS TV 2)
21.30: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός (COSMOTE SPORTS TV 1)

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X