Αθλητισμός

Μάντσεστερ Σίτι: Έτοιμη να σπάσει το ρεκόρ της πιο δαπανηρής μεταγραφής στην Πρέμιερ Λιγκ

Μάντσεστερ Σίτι: Έτοιμη να σπάσει το ρεκόρ της πιο δαπανηρής μεταγραφής στην Πρέμιερ Λιγκ
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Αν κάτι δεν λείπει από τη Μάντσεστερ Σίτι, σίγουρα αυτό είναι τα χρήματα. Ο προπονητής των πολιτών έχει ανάγκη από έναν παίκτη στο κέντρο και το όνομα του Ρούμπεν Νέβες της Γουλβς, ακούγεται πολύ στα αθλητικά ρεπορτάζ.

Ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής είναι ένα ιδανικό πακέτο (21 ετών με τρομερές ικανότητες) για μία ομάδα που θέλει να πρωταγωνιστεί και ο Γκουαρδιόλα έχει δει στον Νέβες τον παίκτη που θα στηρίξει την μεσαία γραμμή του τα επόμενα χρόνια.

Η υπόθεση είναι πολύ δύσκολη καθώς ο 21χρονος υπέγραψε συμβόλαιο ανανέωσης με την ομάδα του πριν δύο μήνες. Σύμφωνα με τους Times, η Σίτι για να έχει πιθανότητες για την απόκτηση του Νέβες πρέπει να σπάσει το ρεκόρ της πιο δαπανηρής μεταγραφής στην Πρέμιερ Λιγκ.

Μέχρι στιγμής, αυτό το ρεκόρ το κατέχει ο Πολ Πογκμπά που πήρε μεταγραφή από την Γιουβέντους στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αντί 90.000.000 λιρών.

Τώρα για να γίνει η μεταγραφή του Πορτογάλου μέσου στην Σίτι, η Γουλβς θα ζητήσουν ένα ποσό κοντά στα 110.000.000 λίρες, δηλαδή 20 εκατομμύρια παραπάνω από το ρεκόρ!

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X