Αθλητισμός

Ο Γιούργκεν Κλοπ για πάντα στη Λίβερπουλ! Ανανέωσε έως το 2026

Ο Γιούργκεν Κλοπ για πάντα στη Λίβερπουλ! Ανανέωσε έως το 2026
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Μόλις μια μέρα μετά τη νίκη της Λίβερπουλ με 2-0 επί της Βιγιαρεάλ για τον πρώτο ημιτελικό του Champions Leageue, με μια σειρά από αναρτήσεις στα social media, άλλες αστείες (με τον Γιούργκεν Κλοπ να λέει ότι η γυναίκα του Ούλα ήθελε να μείνει στο Λίβερπουλ και εκείνος ως καλός σύζυγος δεν της χάλασε χατήρι) κι άλλες συγκινητικές με τις στιγμές του Γερμανού στο Άνφλιντ, οι «κόκκινοι» σκόρπισαν χαρά στα εκατομμύρια των οπαδών τους: ο Κλοπ ανανέωσε το συμβόλαιό του για άλλα δυο χρόνια, δηλαδή έως το καλοκαίρι του 2026!

Και κάπως έτσι, το ταξίδι, συνεχίζεται…

Το προηγούμενο συμβόλαιο του Γερμανού προπονητή είχε ισχύ έως το 2024.

Ο Κλοπ έχει συνεισφέρει τα μέγιστα στη «μεταμόρφωση» της Λίβερπουλ από τον Οκτώβριο του 2015, όταν είχε αναλάβει τα ηνία, οδηγώντας την στην κατάκτηση του Champions League και της Premier League.

«Υπάρχει μία φρεσκάδα στο σύλλογό μας, η οποία συνεχίζεται κι αυτό μου δίνει περισσότερη ενέργεια» τόνισε ο Κλοπ με δήλωσή του. «Υπάρχουν τόσες πολλές λέξεις που μπορώ να χρησιμοποιήσω για να περιγράψω το πώς αισθάνομαι μετά από αυτή την εξέλιξη… Ενθουσιασμένος, προνομιούχος, ευλογημένος, εκστασιασμένος και συνεπαρμένος θα ήταν ίσως μερικές από αυτές», πρόσθεσε ο πετυχημένος τεχνικός.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X