Αθλητισμός

Ο Μανωλάς έλυσε το πρόβλημα της υπογεννητικότητας στην Ιταλία (pics)

Ο Μανωλάς έλυσε το πρόβλημα της υπογεννητικότητας στην Ιταλία (pics)
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Εκτός από τη Ρόμα για την επική πρόκριση επί της Μπαρτσελόνα, αποθεωτικά σχόλια συγκεντρώνει συγκεκριμένα ο Κώστας Μανωλάς από όλο τον ευρωπαϊκό Τύπο.

Ο Κώστας Μανωλάς γνωρίζει την αποθέωση με τον ευρωπαϊκό Τύπο στα πρωτοσέλιδα, στα άρθρα και στα social media να τον αποκαλεί «Θρύλο της Ρόμα» και «Έλληνα πολεμιστή», ενώ τον παρομοιάζουν με ταυρομάχο «που έδωσε στην Μπαρτσελόνα το τελειωτικό χτύπημα».

Το γκολ του Κώστα Μανωλά και η επική πρόκριση επί της Μπαρτσελόνα στους «4» του Τσάμπιονς Λιγκ έδωσε λύση και στο θέμα της υπογεννητικότητας στην Ιταλία σύμφωνα με τη Ρόμα.

Συγκεκριμένα, αυτή την πρόβλεψη έκανε το τμήμα μάρκετινγκ των «τζιαλορόσι» που την επομένη της μεγάλης επιτυχίας των Ρωμαίων κυκλοφόρησε στο Twitter τη σειρά bebe εκτιμώντας ότι σε εννέα μήνες από τώρα θα υπάρχουν πολλά γεννητούρια.

Προφανώς οι Ρωμαίοι στηρίχθηκαν στην έρευνα των Ισλανδών, οι οποίοι μετά τις εντυπωσιακές εμφανίσεις της Εθνικής τους ομάδας στο Euro της Γαλλίας, παρατηρήθηκε ότι πολλοί Ισλανδοί έστησαν οικογένειες εννέα μήνες αργότερα.

Δείτε την ανάρτησή της Ρόμα στο Twitter:

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η καταλανική Sport είναι αυτή που παρομοιάζει τον Μανωλά με ταυρομάχο κάνοντας λόγο ότι «το γκολ του έδωσε το τελειωτικό χτύπημα σε μια κάκιστη Μπάρτσα», προσθέτοντας:

«Το πανηγύρισε με τους συμπαίκτες του σε ένα μείγμα ευφορίας. Ούτε οι ίδιοι παίκτες της Ρόμα μπορούσαν να το πιστέψουν».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X