Κοινωνία

Πάτρα: Νέα στοιχεία για τα δύο νεκρά μωρά – Τι έδειξε η ιστοπαθολογική εξέταση στο πρώτο παιδί

Πάτρα: Νέα στοιχεία για τα δύο νεκρά μωρά – Τι έδειξε η ιστοπαθολογική εξέταση στο πρώτο παιδί
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Πάτρα: Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για τον θάνατο των δύο βρεφών από την Κάτω Αχαΐα, ηλικίας 20 ημερών και δύο μηνών, τα οποία «έφυγαν» από τη ζωή σε διάστημα 15 μηνών.

Φως στην αιτία θανάτου του πρώτου βρέφους ρίχνουν οι ιστοπαθολογικές εξετάσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες του δημοσιογράφου των εφημερίδων «Τα ΝΕΑ» και «Το ΒΗΜΑ», Βασίλη Λαμπρόπουλου, τα αποτελέσματα των τοξικολογικών και ιστολογικών εξετάσεων, στο πρώτο παιδί, έχουν βγει, με τις τοξικολογικές να μη δείχνουν τίποτα το περίεργο ή ασυνήθιστο, το οποίο θα μπορούσε να παραπέμψει σε εγκληματική ενέργεια.

«Καθαρές οι τοξικολογικές εξετάσεις»

Σύμφωνα με τις τοξικολογικές, το παιδί που «κατέληξε» πέρυσι το καλοκαίρι δεν είχε λάβει οποιαδήποτε ουσία, κάτι που απομακρύνει ακόμη περισσότερο το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας.

Την ίδια στιγμή, οι ιστοπαθολογικές εξετάσεις, οι οποίες παραδόθηκαν το τελευταίο 24ωρο στην ιατροδικαστική υπηρεσία Πατρών, δείχνουν ότι το μωρό έχει «καταλήξει» από λοίμωξη του αναπνευστικού, ενώ φαίνεται να έχουν βρεθεί ορισμένα πνευμονικά κύτταρα με φθορά, το οποία δείχνει παθολογική αιτία για τον θάνατό του.

Με φωνάζουν «Πισπιρίγκου»

Η 23χρονη μητέρα βρέθηκε καλεσμένη εχθές σε εκπομπή του Alpha όπου μεταξύ άλλων περιέγραψε το πώς νιώθει με την απώλεια των δύο παιδιών της αλλά και τον τρόπο με τον οποίο την αντιμετωπίζει ο κόσμος.

Όπως είπε κανείς δεν σέβεται το πένθος της και όλοι τη φωνάζουν «Πισπιρίγκου».

«Με λένε Πισπιρίγκου στα social media. Δεν είμαι Πισπιρίγκου» δήλωσε η ίδια. «Τώρα βρίζουν εμένα αντί να κοιτάξουν κάτι άλλο. Ούτε χθες σεβάστηκε κανείς κάτι, που κήδεψα τη μικρή. Με ρωτάγανε ‘τι έγινε και τι έγινε’. Δεν με πήραν να με ρωτήσουν πώς είμαι» συνέχισε η ίδια.

«Πρέπει να σταματήσει η στοχοποίηση της μητέρας»

Ο πρόεδρος του Συλλόγου «Το Χαμόγελο του Παιδιού», Κώστας Γιαννόπουλος, σχολιάζοντας την προσπάθεια συσχέτισης των δύο υποθέσεων, ανέφερε πως θα πρέπει να σταματήσει η στοχοποίηση της 23χρονης μητέρας.

«Ενα παιδί το οποίο δεν το πρόσεξε κανένας στο μεγάλωμά του δεν μπορεί να το στοχοποιείς και να το αποτελειώνεις» επισήμανε μιλώντας στην εφημερίδα «Πελοπόννησος».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X