Αθλητισμός

O ΟΠΑΠ εύχεται «καλή επιτυχία» στους αθλητές της Ελληνικής Παραολυμπιακής Ομάδας

O ΟΠΑΠ εύχεται «καλή επιτυχία» στους αθλητές της Ελληνικής Παραολυμπιακής Ομάδας
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Αποχαιρέτησε τους Έλληνες αθλητές, που αναχώρησαν τη Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2017 για το Μεξικό, ο Μέγας Χορηγός, ο ΟΠΑΠ, της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής προκειμένου να συμμετάσχουν στα παγκόσμια πρωταθλήματα κολύμβησης και άρσης βαρών σε πάγκο.

Ο ΟΠΑΠ, για έκτη συνεχή χρονιά, στηρίζει ενεργά και τιμάει τους αθλητές της πιο δυνατής ομάδας, αποτυπώνοντας έμπρακτα τη στήριξή του στην ελληνική κοινωνία και τον αθλητισμό.

Η ειδική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος», μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού και αισιοδοξίας για επιτυχίες και διακρίσεις.
Ο Εκτελεστικός Πρόεδρος του ΟΠΑΠ ΑΕ, Καμίλ Ζίγκλερ, δήλωσε: «Εδώ και έξι χρόνια, στεκόμαστε δίπλα στους αθλητές της Ελληνικής Παραολυμπιακής Ομάδας, ώστε να μπορούν να διεκδικούν διακρίσεις και να επιτυγχάνουν τους στόχους τους, επιδεικνύοντας το σθένος που μας έχουν συνηθίσει, σε παγκόσμιο επίπεδο.

Τα πρωταθλήματα στο Μεξικό είναι και μια ευκαιρία να έρθει ακόμη περισσότερος κόσμος κοντά στον αθλητισμό, καθώς η σκληρή δουλειά, η δύναμη και ο χαρακτήρας των Ελλήνων αθλητών αποτελούν πραγματική πηγή έμπνευσης. Όλοι εμείς στον ΟΠΑΠ, είμαστε υπερήφανοι που σας υποστηρίζουμε και σας ευχόμαστε ολόψυχα κάθε επιτυχία. Η σκέψη και η θετική μας ενέργεια θα είναι μαζί σας»…

Περισσότερες πληροφορίες στο www.opap.gr

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X