Αθλητισμός

Οι εθνικές ομάδες πόλο παίζουν για τα θύματα της τραγωδίας

Οι εθνικές ομάδες πόλο παίζουν για τα θύματα της τραγωδίας
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η ελληνική αποστολή του πόλο στη Βαρκελόνη, όπου διεξάγεται το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης, είναι συγκλονισμένη από την ανείπωτη τραγωδία στην Ανατολική Αττική.

Τόσο η εθνική ανδρών, που παίζει απόψει (23:00) προημιτελικό με την Ισπανία, όσο και η αντίστοιχη ομάδα των γυναικών, η οποία αύριο (25/7, 19:30) αντιμετωπίζει επίσης την Ισπανία στον ημιτελικό του τουρνουά, θα αγωνιστούν για να τιμήσουν την Ελλάδα και τα θύματα της τραγωδίας και θέλουν να πάρουν τη νίκη και να την αφιερώσουν στη μνήμη τους.

Η Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση:

«Συγκλονισμένες από την ανείπωτη τραγωδία στην Ανατολική Αττική, παρακολουθούν τις τραγικές εξελίξεις, από τη Βαρκελώνη όπου βρίσκονται για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, οι αποστολές των Εθνικών μας ομάδων υδατοσφαίρισης Ανδρών και Γυναικών.

Η ΚΟΕ, Διοίκηση, τεχνικό και υπαλληλικό προσωπικό, ενώνει μαζί τους τη σκέψη, κλείνει το γόνυ στα θύματα της Βιβλικής καταστροφής και συλλυπείται βαθύτατα τις οικογένειές τους.

Οι Άνδρες, αντιμετωπίζουν απόψε την οικοδέσποινα Ισπανία (23.00), στον έναν από τους 4 προημιτελικούς, ενώ οι Γυναίκες μας αγωνίζονται αύριο (19.30) επίσης με την Ισπανία, με στόχο την πρόκριση τους στον Τελικό της διοργάνωσης.

Μα πάνω, απ’ όλα, έχουν έναν λόγο παραπάνω, σήμερα κι αύριο, να αγωνιστούν για την Ελλάδα και τα θύματα της ανείπωτης εθνικής τραγωδίας που ζει η πατρίδα μας».

ΠΑΕ Ολυμπιακός: «Οι προσευχές μας γι’ αυτούς που δοκιμάζονται και δίνουν μάχη»

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X