Αθλητισμός

Ολυμπιακός – ΑΕΚ: Το κανάλι και η ώρα μετάδοσης του ντέρμπι

Ολυμπιακός – ΑΕΚ: Το κανάλι και η ώρα μετάδοσης του ντέρμπι
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Το ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και στην ΑΕΚ είναι αυτό που συγκεντρώνει το ενδιαφέρον κατά τη 17η αγωνιστική της Super League, η οποία διεξάγεται σήμερα (07/01).

Συγκεκριμένα, η ΑΕΚ είναι στην τρίτη θέση του πρωταθλήματος με 35 βαθμούς σε 16 αγωνιστικές, ενώ ο Ολυμπιακός βρίσκεται τέταρτος με 32 βαθμούς και έχοντας νέο προπονητή στον πάγκο του, τον Κάρλος Καρβαλιάλ.

 

Πάντως, κατά την προηγούμενη αγωνιστική της Super League, ο Ολυμπιακός υπέστη ήττα-σοκ με 1-0 στην έδρα της Λαμίας, ενώ η ΑΕΚ νίκησε – εντός έδρας – τον Βόλο με 3-0.

Ολυμπιακός – ΑΕΚ: Η ώρα, το κανάλι και οι διαιτητές της αναμέτρησης

 

Διαιτητής της αναμέτρησης ανάμεσα στον Ολυμπιακό και στην ΑΕΚ θα είναι o Μπόρις Μαρέφκα από τη Σλοβακία με βοηθούς τους συμπατριώτες του, Αντρέι Χέρμο και Ματέι Ζέμκο. Ακόμα, τέταρτος διαιτητής έχει ορισθεί ο Χρήστος Βεργέτης και στο VAR θα βρίσκονται ο – επίσης – Σλοβάκος, Κρίστιαν Μίκελ, με τον Ανδρέα Μεϊντάνα από την Αχαΐα.

Η αναμέτρηση στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» έχει οριστεί να αρχίσει στις 21:00 και θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών λόγω των κυβερνητικών μέτρων που είναι σε ισχύ για την αντιμετώπιση της οπαδικής βίας. Πάντως, το ντέρμπι της Αθήνας ανάμεσα στον Ολυμπιακό και στην ΑΕΚ θα μεταδοθεί σε απευθείας σύνδεση από τη συχνότητα του COSMOTE SPORTS 1 HD.

 

Ολυμπιακός ΑΕΚ, Ολυμπιακός, ΑΕΚ, Super League Πρόγραμμα, Super League

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X