Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Κοιτάει ξανά Ρέτσο

Ολυμπιακός: Κοιτάει ξανά Ρέτσο
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο Ολυμπιακός αναζητά στόπερ με τον Παναγιώτη Ρέτσο να φαντάζει ιδανική επιλογή.

Ο Παναγιώτης Ρέτσος δεν περνά και τη καλύτερη σεζόν στη Γερμανία, αφού δεν έχει πάρει αρκετό χρόνο συμμετοχής.

Ο προπονητής της Μπάγερ Λεβερκούζεν έχει πάρει την απόφαση του και αυτή είναι ο δανεισμός.

Από την πλευρά του ποδοσφαιριστή επικρατεί αισιοδοξία, καθώς και η ίδια επιθυμεί την αποχώρηση από την ομάδα της Γερμανίας.

Κάπου εδώ μπαίνει στο παιχνίδι και ο Ολυμπιακός, όπου γνωρίζει το ταλέντο του ποδοσφαιριστή που ανδρώθηκε στις Ακαδημίες του και αποτελεί εξαιρετική λύση για το κέντρο της άμυνας.

Ο Ολυμπιακός παρακολουθεί από κοντά την περίπτωση του Ρέτσου, έτσι ώστε να δει ποιες είναι και οι προθέσεις των Γερμανών για τον νεαρό ποδοσφαιριστή.

Αν ο Ρέτσος δοθεί και επίσημα δανεικός, τότε στον Πειραιά ετοιμάζουν σίγουρη κίνηση, χωρίς να γνωρίζουμε αν θα υπάρχει κάποια ρήτρα για μελλοντική αγορά.

Η εμφάνιση στο Champions League τους έδωσε ώθηση

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής ξεκίνησε βασικός στην αναμέτρηση της Λεβερκούζεν με την Ντιναμό, στο Champions League, ωστόσο όπως αναφέρουν Γερμανικά δημοσιεύματα ήταν ασταθής, οπότε και στη Μπάγερ σκέφτονται άμεσα το μέλλον του.

Εν ολίγης θεωρούν οι ιθύνοντες της ομάδας, ότι ο Ρέτσος έχασε την ευκαιρία, που το δόθηκε, δίχως να πιάσει καλή επίδοση απέναντι στη Ντιναμό.

Ο προπονητής της ομάδας θεωρεί πως ο τραυματισμός τον πήγε αρκετά πίσω, από το επίπεδο που αγωνιζόταν, οπότε και αυτός με τη σειρά του είναι υπέρ σε έναν δανεισμό.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X