Αθλητισμός

Οπαδοί της Μπαρτσελόνα έκαναν ντου για την αποχώρηση Μέσι

Οπαδοί της Μπαρτσελόνα έκαναν ντου για την αποχώρηση Μέσι
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Κάποιοι εξ αυτών ωστόσο εκμεταλλεύτηκαν το γεγονός ότι η πύλη άνοιξε για να περάσει όχημα τροφοδοσίας και έκαναν ντου. Επιχείρησαν να προσεγγίσουν τον πρόεδρο των μπλαουγκράνα διαμαρτυρόμενοι για το έγγραφο αίτημα του Αργεντινού να αποχωρήσει.

INDIGNACIÓN CULÉ: Un grupo de aficionados del Barça ingresó el Camp Nou  para pedir la dimisión de Bartomeu y la permanencia de Messi - SOMOS  INVICTOS

 

Πριν προλάβουν να φθάσουν στα γραφεία της Μπάρτσα στο Καμπ Νόου επενέβησαν οι αστυνομικές δυνάμεις και απομάκρυναν του οπαδούς.

David Ibáñez on Twitter: "OJO Un grupo de aficionados entran en grupo al Camp  Nou. El personal de seguridad no puede pararles. Van a por Bartomeu que  está dentro. TENSIÓN EN EL

Είναι η δεύτερη ημέρα διαμαρτυριών. Την Τρίτη (25/8) λίγο μετά από το ξέσπασμα της είδησης οπαδοί της ομάδας έσπευσαν στο Καμπ Νόου φωνάζοντας συνθήματα και απαιτώντας την παραίτηση του Τζουζέπ Μαρία Μπαρτομέου.

Tensión en el Camp Nou: hinchas del Barcelona ingresan al estadio y exigen  la dimisión de Bartomeu (VIDEO) - RT

Ο πρόεδρος της Μπάρτσα δεν παραιτήθηκε – κρύφτηκε από τους δημοσιογράφους στην παρουσίαση του Τρινκάο – το μέλλον του Αργεντινού συνεχίζει να βρίσκεται μετέωρο και μακριά από τη Βαρκελώνη και οι οπαδοί βρέθηκαν ξανά στο Καμπ Νόου.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X