Αθλητισμός

Οργή στις κερκίδες για το έγκλημα στα Τέμπη

Οργή στις κερκίδες για το έγκλημα στα Τέμπη
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η οργή για το έγκλημα στα Τέμπη έχει μεταδοθεί με ταχύτητα σε όλους τους χώρους όπου είναι παρούσα η νεολαία. Οι διαμαρτυρίες εν στρέφονται πλέον μόνο κατά της κυβέρνησης, αλλά και εναντίον των φιλοκυβερνητικών μέσων ενημέρωσης.

Μεγάλη είναι η οργή της εξέδρας για τα όσα απίστευτα συμβαίνουν γύρω μας. Η Σούπερ Λιγκ 2, η Γ’ εθνική, ακόμα και τα τοπικά πρωταθλήματα με κραυγές των οπαδών, με συνθήματα, αλλά και με πανό, αποτυπώνουν τη νέα πραγματικότητα που διαμορφώνεται.
Στους αγώνες που έχουν τηλεοπτική μετάδοση συχνά διαπερνά τα μικρόφωνα το γνωστό σύνθημα για τον ίδιο τον πρωθυπουργό, ενώ τον… μπελά τους έχουν βρει οι τεχνικοί της ΕΡΤ που προσπαθούν να καλύψουν τηλεοπτικά τους αγώνες της Μπάσκετ Λιγκ και της Σούπερ Λιγκ 2 χωρίς να φαίνονται τα πανό και να μην ακούγονται τα συνθήματα.

Στον αγώνα του Ηρακλή με τον Απόλλωνα Λάρισας οι οπαδοί του «γηραιού» έγραψαν:
«Ένα κράτος πέφτοντας επαναλαμβάνει πάμε κι όπου βγει μα σημασία δεν έχει η πτώση αλλά η πρόσκρουση – Το μίσος μας… ο φόβος σας»

Ίδια εικόνα και στην Ηλιούπολη στον αγώνα της ομώνυμης ομάδας με την Προοδευτική. Εδώ στοχος δεν είναι μόνο το κράτος, αλλά και τα ΜΜΕ.

Τα γήπεδα «φωνάζουν» ξανά για την τραγωδία των Τεμπών - Τα πανό της οργής

Ακόμα και στο Ηράκλειο, την εκλογική περιφέρεια του μονίμως απόντος υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη οι οπαδοί του Ατσαλένιου στον αγώνα του τοπικού πρωταθλήματος με τον Εργοτέλη ένωσαν με τους υπόλοιπους τη δική τους φωνή.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X