Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Νταμπίζας και Δώνης φεύγουν πακέτο

Παναθηναϊκός: Νταμπίζας και Δώνης φεύγουν πακέτο
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Νταμπίζας και Δώνης ήταν αυτοί που μαζί ανέλαβαν το δύσκολο φορτίο της αγωνιστικής ανασύνταξης του διαλυμένου σε όλα τα επίπεδα Παναθηναϊκού.

Το καλοκαίρι του 2018 είχαν μπροστά τους έναν «Γολγοθά» και τηρουμένων των αναλογιών, ο Παναθηναϊκός τα πήγε εξαιρετικά στον 1ο γύρο, ώσπου μία σειρά συγκυριών έφερε την πτώση σε όλα τα επίπεδα στον 2ο μισό.

Φέτος το καλοκαίρι θα ήταν διαφορετικό αλλά ο σύλλογος αυτός δεν είναι συνηθισμένο να τερματίζει σε τέτοιες θέσεις.

Το χρέος μειώθηκε αρκετά, η εκκίνηση δεν έγινε από το -6 (όπως πέρυσι) και επίσης μεταγραφές έγιναν. Όπως και να έγιναν αλλά έγιναν.

Τώρα η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο… Ο Παναθηναϊκός έχει πάρει την κατιούσα! Δεν κατάφερε να νικήσει τη Λαμία, δέχθηκε τρία γκολ από τον ΟΦΗ και άλλα τέσσερα από τον Άρη χθες Κυριακή 15/9.

Αν κάνουμε τα απλά μαθηματικά ο Παναθηναϊκός ως τώρα έχει βάλει μόλις 2 γκολ και έχει δεχθεί 8!

Τα πρόσωπα που, μοιραία, παίρνουν την ευθύνη είναι σίγουρα ο Νταμπίζας με τον Δώνη με τον πρώτο να φαίνεται να έχει χάσει τα αποδυτήρια.

Ο Γιάννης Αλαφούζος δεν σκέφτεται απαραίτητα τη λύση της συνεργασίας μαζί τους αλλά παραμένει και αμέτοχος για άλλη μια φορά στα δύσκολα του Παναθηναϊκού.

Πάντως το μόνο σίγουρο, είναι ότι αν αποχωρήσει ο ένας, τότε το ίδιο θα συμβεί και με τον άλλον. Είτε αυτό γίνει την ίδια χρονική στιγμή είτε με μικρή απόκλιση.

Τέλος αν τελικά ο Δώνης φύγει από τον πάγκο του Παναθηναϊκού ο πρώτος επιλαχών είναι ο Σάββας Παντελίδης, μπορεί στον Άρη να απέτυχε αλλά όπως είπε ο ίδιος δηλώνοντας την παραίτηση του, αλλά αυτό δεν μας λέει κάτι γιατί μετά από 2 κρίσιμα Ευρωπαϊκά ματς μια ήττα από τον Βόλο δεν λέει κάτι.

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X