Αθλητισμός

ΠΑΟΚ – Βόλος: Ο «Δικέφαλος του Βορρά» ξανά στην κορυφή

ΠΑΟΚ – Βόλος: Ο «Δικέφαλος του Βορρά» ξανά στην κορυφή
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η αναμέτρηση της 21ης αγωνιστικής ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και στον Βόλο στην Τούμπα εξελίχθηκε σε συλλαλητήριο από τους οπαδούς του Δικεφάλου με συνθήματα κατά της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη όπως και του Υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη.

Πρώτο θέμα συζήτησης στις εξέδρες της Τούμπας δεν θα μπορούσε φυσικά να είναι άλλο από την πρωτοφανή εισήγηση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού που βάζει «μπουρλότο» στο πρωτάθλημα.

Οι παίκτες του Αμπέλ Φερέιρα από την πλευρά τους συνέχισαν την νικηφόρα τους πορεία στην Super League. Ο ΠΑΟΚ που έτσι κι αλλιώς έμαθε να παλεύει τα τελευταία χρόνια απέναντι σε… θεούς και δαίμονες, επικράτησε δύσκολα και του μαχητικού Βόλου με 1-0, σκαρφαλώνοντας στην 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Την ίδια στιγμή βρίσκεται σε εξέλιξη ένας ανηλεής εναντίον του πόλεμος που στοχεύει στο να μην κριθεί το πρωτάθλημα σε αγωνιστικούς χώρους αλλά σε αίθουσες δικαστηρίων.

Το παιχνίδι κρίθηκε σε μια φάση του 58΄ όταν ο Τσαούσης έσπρωξε από πίσω τον Λημνιό με τον διαιτητή να υποδεικνύει σωστά όπως αποδείχθηκε πέναλτι το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Αντελίνο Βιερίνια για το τελικό (1-0).

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

ΠΑΟΚ: Ζίβκοβιτς, Ροντρίγκο, Ίνγκασον, Βαρέλα, Γιαννούλης, Αουγκούστο, Μαουρίσιο (Μπίσεσβαρ 54′), Λημνιός, Βιεϊρίνια, Μίσιτς, Σφιντέρσκι (Λάμπρου 69′).

Βόλος: Γκαραβέλης, Οικονόμου, Δημόπουλος (Τόρες 83′), Βιγιάρες, Τσαούσης, Τσοκάνης, Μουνίθ, Ντεντάκης, Ράφαελ (Λύρατζης 76′), Μάντζης, Γκουαροτσένα.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X