Αθλητισμός

Ποιος Καρέρα, Τζούκιτς και άλλοι …ιτς. Κωστένογλου και πάσης ΑΕΚ

Ποιος Καρέρα, Τζούκιτς και άλλοι …ιτς. Κωστένογλου και πάσης ΑΕΚ
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Βγήκαν λέει και σαρώνουν την αγορά για να βρουν καλό προπονητή για την ΑΕΚ. Μετά τον…επαναστάτη χωρίς αιτία Καρντόσο, παρελαύνουν κάποιοι Κρστάις, Τζούκιτς, κάποιος ακόμα…ιτς   και εσχάτως κάποιος Καρέρα από την Ιταλία, του οποίου το μέγιστο προσόν είναι πως διετέλεσε βοηθός του Κόντε.

Κι΄όλοι αυτοί οι παγκοσμίως άγνωστοι ως προπονητές, τη στιγμή που στο τιμόνι της τώρα η ΑΕΚ έχει έναν άνθρωπο, ο οποίος την αναμόρφωσε σε σύντομο διάστημα. Η ομάδα κέρδισε στην Τράμπζονσπορ, κέρδισε και στην Τρίπολη. Το σπουδαιότερο έδειξε πως άλλαξε άρδην η ψυχολογία των ποδοσφαιριστών και η συμπεριφορά της ομάδας στο γήπεδο. Απέκτησε πνεύμα νικήτριας ομάδας.

Και όλα αυτά, σε τόσο μικρό διάστημα είναι έργο του Νίκου Κωστένογλου. Αν θυμάμαι καλά και την προηγούμενη φορά που κλήθηκε να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά, τα κατάφερε περίφημα.

Δημήτρη Μελισσανίδη έχεις αποδείξεις για το έργο, τις γνώσεις και τις δυνατότητες του Νίκου Κωστένογλου. Αν δεν βρεις ένα τρανταχτό όνομα και ικανό προπονητή, καλό είναι να εμπιστευτείς το πηδάλιο της ομάδας σε αυτόν, παρά σε κανένα περίεργο , του οποίου τα μόνα διαπιστευτήρια είναι το ξένο όνομα και το ότι μπορεί να κάθισε κανένα φεγγάρι στον πάγκο καμιάς ισπανικής, ιταλικής ή γαλλικής ομάδας τρίτης διαλογής.

Δώσε την ευκαιρία στον Κωστένογλου, ο οποίος είναι τίμιος, ΑΕΚτζής, δουλευταράς και γνώστης. Το μόνο που του λείπει είναι η εμπειρία από τον πάγκο μεγάλων ομάδων για μακρύ χρονικό διάστημα. Κι΄ αυτό γιατί ποτέ δεν τη διεκδίκησε ο ίδιος, ούτε του έδωσε κανείς την ευκαιρία, την οποία αξίζει.

Θανάσης Λυρτσογιάννης

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X