Αθλητισμός

Προκριματικά Μουντιάλ 2022: Διήμερο… φωτιά με «τελικό» για την Εθνική Ελλάδαας

Προκριματικά Μουντιάλ 2022: Διήμερο… φωτιά με «τελικό» για την Εθνική Ελλάδαας
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Με τις αναμετρήσεις της 8ης αγωνιστικής, συνεχίζεται το διήμερο (11 – 12/10) η προκριματική φάση του Μουντιάλ 2022, στην ευρωπαϊκή ζώνη.

Το πρόγραμμα έχει έντονο ελληνικό ενδιαφέρον, καθώς η εθνική ομάδα, φιλοξενείται (12/10) από την Σουηδία, σε μία αναμέτρηση που έχει χαρακτήρα τελικού. Σε περίπτωση νίκης, το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα αποκτήσει ισχυρότατο πλεονέκτημα για την κατάκτηση της 2ης θέσης στον όμιλο, που ισοδυναμεί με συμμετοχή στα play offs πρόκρισης, ενώ με οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα, οι ελπίδες θα εκμηδενισθούν. Στον άλλον -βαθμολογικά αδιάφορο- αγώνα του ομίλου, το Κόσοβο θα υποδεχθεί την Γεωργία, ενώ η πρωτοπόρος Ισπανία, έχει ρεπό.

Παράλληλα, η Αγγλία και η Δανία, αναζητούν νίκη-πρόκριση, φιλοξενώντας την Ουγγαρία και την Αυστρία, αντίστοιχα και με βάση την μέχρι τώρα εικόνα τους, είναι τα ακλόνητα φαβορί για την κατάκτηση των τριών βαθμών. Μάλιστα οι Δανοί, έχουν ως στόχο να διευρύνουν το απόλυτο βαθμολογικής συγκομιδής, καθώς μετρούν επτά νίκες σε ισάριθμα ματς, αλλά και να διατηρήσουν ανέπαφη την εστία τους, αφού στα πρώτα επτά ματς του ομίλου, έχουν σημειώσει 26 γκολ με μηδέν παθητικό.

Από το υπόλοιπα «ζευγάρια», ξεχωρίζουν οι αναμετρήσεις Ουκρανία-Βοσνία, Εσθονία-Ουαλία, Κροατία-Σλοβακία, Σλοβενία-Ρωσία, Βόρεια Μακεδονία-Γερμανία και Ρουμανία-Αρμενία.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X