Αθλητισμός

Ρέτσος: Οι δυσκολίες για τη μεταγραφή του

Ρέτσος: Οι δυσκολίες για τη μεταγραφή του
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Αρκετά έχει περάσει ο Παναγιώτης Ρέτσος, ενώ πριν 2,5 χρόνια έγινε «Golden Boy» με 18 εκατομμύρια στην Μπάγερν Λεβερκούζεν.

Τον τελευταίο 1,5 χρόνο πάντως έχει μόνιμα ατυχίες… Είτε λέγεται τραυματισμός, είτε ονομάζεται Πέτερ Μπος.

Ο προπονητής του δεν τον εμπιστεύεται, ενώ στα δύο τελευταία ματς της Bundesliga έπαιξε (45’ έκαστο) -λόγω ειδικών συνθηκών- δεξιός μπακ!

Η μοίρα του δεν αλλάζει… Στην transfer list του Ιανουαρίου. Το μεγαλύτερο πρόβλημα που συναντάει ο ατζέντης του, Φαλί Ραμαντάνι, είναι το συμβόλαιό του.

Με μηνιάτικο 180.000 ευρώ, ήτοι κανένα 90άρι (καθαρές απολαβές) και μόλις 4-5 συμμετοχές φαντάζει δύσκολο να βρεθεί ομάδα που χωρίς οψιόν αγοράς θα επενδύσει στον 22χρονο στόπερ.

Το searching αμείωτο με τον Ρέτσο να μη θέλει να μείνει έξι μήνες ακόμη μεταξύ πάγκου και εξέδρας.

Η μόνη επιλογή του Ρέτσου αν όλα του πάνε στραβά φαντάζει το «Λιμάνι»… Το θέμα είναι αν ο Ολυμπιακός είναι διατεθειμένος να δώσει τόσα χρήματα για να κάνει ξανά δικό του τον Ρέτσο, αφού τον είχε πουλήσει στην Λεβερκούζεν με αστρονομικό ποσό για τα δεδομένα της ηλικίας του.

Ο Ολυμπιακός πάντως παρακολουθεί από κοντά την περίπτωση του Ρέτσου όπως σας είχαμε πει.

Αν τυχόν η Μπάγερ θελήσει να δώσει υπό τη μορφή δανεισμού τον Ρέτσο, τότε οι «ερυθρόλευκοι» είναι πολύ πιθανό να κάνουν την κίνησή τους, η οψιόν αγοράς όμως είναι το αγκάθι στην υπόθεση.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X