Αθλητισμός

Σλοβενία – Ελλάδα 0-0: Ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας στην Σλοβενία ο Τζον Φαν’τ Σιπ

Σλοβενία – Ελλάδα 0-0: Ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας στην Σλοβενία ο Τζον Φαν’τ Σιπ
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, μιλώντας μετά το τέλος του ισόπαλου αγώνα (0-0) στην έδρα της Σλοβενίας, τόνισε πως οι διεθνείς μπορεί να μην σκόραραν, αλλά έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο, αφήνοντας θετική εικόνα στο δυσκολότερο ματς του ομίλου, στην τρίτη κατηγορία της διοργάνωσης.

«Παίξαμε μετά από 10 μήνες και κάναμε μια καλή προσπάθεια. Δεν ήταν εύκολο με τρεις μέρες προετοιμασίας. Ήμασταν συγκεντρωμένοι, αλλά δεν σκοράραμε. Ήμασταν η καλύτερη ομάδα, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο και κοιτάμε το επόμενο σημαντικό ματς με το Κόσοβο. Είμαι ευχαριστημένος γιατί παίξαμε καλό ποδόσφαιρο», είπε ο Φαν’τ Σιπ και συνέχισε:

«Δεν έχουμε επηρεαστεί από τον κορωνοιό. Όλοι ήμασταν υγιείς. Η ομάδα μπορεί να μη σκόραρε, αλλά δημιουργήσαμε ευκαιρίες. Οι Σλοβένοι είχαν συμπαγή άμυνα και καλό τερματοφύλακα. Δημιουργήσαμε ευκαιρίες και αυτό είναι το βασικό που κρατάω. Ήμασταν η πιο δυνατή ομάδα. Θέλω τα παιδιά να χτίσουν πάνω στη φιλοσοφία που θέλω να περάσω. Συνεχίζουν τα παιδιά να απολαμβάνουν το ποδόσφαιρο και ο στόχος είναι να βελτιωθούμε».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X