Αθλητισμός

Εθνική Ελλάδος: Σήμερα παίζει η «γαλανόλευκη» για την πρόκριση στο Euro 2024

Εθνική Ελλάδος: Σήμερα παίζει η «γαλανόλευκη» για την πρόκριση στο Euro 2024
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η Εθνική Ελλάδος βρίσκεται εν αναμονή των αγώνων Playoffs του Nations League, μέσω των οποίων θα διεκδικήσει μία από τις τρεις τελευταίες θέσεις στο επόμενο Euro, που θα γίνει το ερχόμενο καλοκαίρι στα γήπεδα της Γερμανίας.

Η «γαλανόλευκη» είναι γηπεδούχος στον έναν από τους δύο ημιτελικούς, καθώς φιλοξενεί στην «OPAP Arena» το Καζακστάν σήμερα Πέμπτη, 21 Μαρτίου και ώρα 21:45.

Ο νικητής του ζευγαριού θα αντιμετωπίσει αυτόν του Γεωργία – Λουξεμβούργο (21/3, 19:00), στην έδρα της ομάδας που θα προκριθεί, δηλαδή είτε στην Τιφλίδα, είτε στην πόλη του Λουξεμβούργου, στις 26 του μήνα και ώρα 21:45.

Ο νικητής του τελικού θα πάρει μια θέση στον 6ο όμιλο του Euro 2024, εκεί που περιμένουν ήδη, μετά την κλήρωση, οι Πορτογαλία, Τσεχία και Τουρκία. Αξίζει να σημειωθεί, η Εθνική μας ομάδα θα αντιμετωπίσει σε φιλική αναμέτρηση την οικοδέσποινα της διοργάνωσης, Γερμανία, στις 7 Ιουνίου, μία εβδομάδα πριν την έναρξη του τουρνουά, στο «Borussia Park», γήπεδο που αγωνίζεται η Γκλάντμπαχ (20:45, τοπική ώρα).

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X