Αθλητισμός

Τέλος ο Πασκουάλ από τον Παναθηναϊκό

Τέλος ο Πασκουάλ από τον Παναθηναϊκό
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός έλυσε τη συνεργασία της με τον Τσάβι Πασκουάλ, μια εξέλιξη που αναμενόταν καθώς το τελευταίο διάστημα ο πρωταθλητής Ελλάδας είχε κακή εικόνα στην Ευρωλίγκα, με αποκορύφωμα τη χθεσινή συντριβή στη Μαδρίτη από τη Ρεάλ.

Οι «πράσινοι» ηττήθηκαν με 68-89 από την πρωταθλήτρια Ευρώπης, αλλά ήταν η εικόνα τους που προβλημάτισε για άλλη μια φορά, καθώς στα εκτός έδρας παιχνίδια του ο Παναθηναϊκός έδειχνε αδύναμος και υποταγμένος στη μοίρα του.

Ο Πασκουάλ είχε αναλάβει καθήκοντα τον Οκτώβριο του 2016. Επί των ημερών του ο «εξάστερος» κατάκτησε δύο πρωταθλήματα κι ένα Κύπελλο Ελλάδας, αλλά στην Ευρώπη δεν κατάφερε κάτι περισσότερο από τη συμμετοχή στα πλέι οφ, όπου και αποκλείστηκε από τη Φενέρμπαχτσε και τη Ρεάλ.

Φέτος, όμως, ήταν ορατό πως υπήρχε πρόβλημα στην επικοινωνία του με τους παίκτες κι αυτό αντανακλούσε στην εικόνα  της ομάδας, που φαινόταν χωρίς ψυχολογία και πίστη στις δυνατότητές της.

Προπονητής έως το τέλος της σεζόν θα παραμείνει ο συνεργάτης του Πασκουάλ, Γιώργος Βόβορας, ο οποίος στις πρώτες δηλώσεις του υπογράμμισε ότι «μας ζητήθηκε από την διοίκηση να ετοιμάσουμε την ομάδα με τον Αλβέρτη και τους υπόλοιπους συνεργάτες. Πρέπει να ετοιμάσουμε την ομάδα για έναν “τελικό”, να βγάλουμε αντίδραση, περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι γιατί η Αρμάνι είναι μία πολύ καλή ομάδα με ταλέντο».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X