Αθλητισμός

Υπόθεση Τζήλου: Δίωξη σε 2 άτομα-Σχέσεις με παράγοντες ΠΑΕ

Υπόθεση Τζήλου: Δίωξη σε 2 άτομα-Σχέσεις με παράγοντες ΠΑΕ
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ποινική δίωξη σε βάρος δύο ατόμων για τον ξυλοδαρμό του Αθανάσιου Τζήλου άσκησε η Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Λάρισας.   Η Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Λάρισας άσκησε ποινική δίωξη σε βάρος των δύο ατόμων. Οι δύο φέρονται να εμπλέκονται στον ξυλοδαρμό του διεθνούς ρέφερι στις 19 Δεκεμβρίου.

Ανάμεσα σε αυτούς που ασκήθηκε δίωξη είναι ο οργανωμένος οπαδός ΠΑΕ της Super League με τα αρχικά Δ.Μ.. Αυτός μαζί με άλλα δύο άτομα νοίκιασαν το λευκό Polo, που χρησιμοποιήθηκε για το ταξίδι τους στην Λάρισα. Μάλιστα φέρεται να συνδέεται με τέσσερα άτομα περιβάλλοντος ιδιοκτήτη ΠΑΕ. Πρόκειται για έναν εκ των αντιπροέδρων, έναν συνοδό του προέδρου της, έναν εξωδιοικητικό παράγοντα και έναν επώνυμο οργανωμένο οπαδό της.

Μάλιστα με τον τελευταίο γνωρίστηκε στη φυλακή.
Η ταυτοποίηση έγινε με δύο ερασιτεχνικά video και με τις κάμερες ασφαλείας είτε της περιοχής που έλαβε χώρα ο ξυλοδαρμός, είτε της Εθνικής οδού.
Το πλέον εντυπωσιακό στιγμιότυπο που καταγράφηκε στην επιστροφή των δραστών προς την Αττική, είναι η στάθμευση του αυτοκινήτου σε Sex Shop! Και οι τρεις επιβάτες επισκέφθηκαν το κατάστημα, αλλά δεν διευκρινίστηκε ακόμη αν αγόρασαν κάτι.

Μετά και την υποβολή της δικογραφίας, από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας που ερεύνησε την υπόθεση, ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Λάρισας Απ. Τζαμαλής διέταξε τη διενέργεια κύριας ανάκρισης.

Θανάσης Τζήλος: Θύμα ξυλοδαρμού ο διεθνής διαιτητής!

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X