Ελλάδα

Χαμός για το προσφυγικό σε κυβερνητική σύσκεψη

Χαμός για το προσφυγικό σε κυβερνητική σύσκεψη
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Σκοτώθηκαν για το προσφυγικό ο υφυπουργός Εθνικής Αμυνας και συντονιστής για το προσφυγικό Αλκιβιάδης Στεφανής με τον αρχηγό του Λιμενικού αντιναύαρχο Κλιάρη. Οι δύο άντρες σε σύσκεψη που έγινε στις 18 Νοεμβρίου, όπως πρώτο αποκάλυψε το armyvoice.gr, μόνο στα χέρια δεν ήρθαν. Ομως, ο διάλογος ήταν τόσο έντονος, που όπως είπαν αυτόπτες μάρτυρες οι δύο άντρες αντάλλαξαν μεταξύ τους και “γαλλικά”.

Ο καβγάς ξεκίνησε  όταν η συζήτηση έφτασε στις περιπολίες του Λιμενικού και ο αντιναύαρχος Κλιάρης επισήμανε ότι η καθυστέρηση στην απόκτηση drones επηρεάζει σημαντικά τις δυνατότητες επιτήρησης των προσφυγικών ροών στα θαλάσσια σύνορά μας.

Τότε ήταν που πήρε φωτιά ο υφυπουργός και κουβέντα στην κουβέντα οι δύο άντρες για να εκφραστούν με μεγαλύτερη σαφήνεια έφτασαν να χρησιμοποιήσουν και τη γλώσσα του savoir vivre. Οι πληροφορίες λένε ότι χρειάστηκε να παρέμβη ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ώστε να πέσουν οι τόνοι και η συνεννόηση να γίνεται μόνο στην ελληνική, η οποία σημειωτέον ως γλώσσα είναι και πιο πλούσια σε λέξεις και εκφράσεις από τη γαλλική…

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X