Γυναίκα

Demi Lovato: Πόζαρε χωρίς μακιγιάζ και ήταν πανέμορφη

Demi Lovato: Πόζαρε χωρίς μακιγιάζ και ήταν πανέμορφη
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η Demi Lovato είναι μια γυναίκα η οποία έχει περάσει πολλά! Οι «μάχες» με το βάρος της, τα ναρκωτικά αλλά και την κατάθλιψη, την έχουν κάνει να δει τη ζωή διαφορετικά και προσπαθεί καθημερινά γίνεται καλύτερος άνθρωπος αλλά και καλύτερο πρότυπο για τους θαυμαστές της.

Η γνωστή τραγουδίστρια, προσπαθεί όσο πιο συχνά μπορεί να δείξει στους ανθρώπους πως πρέπει να αποδέχονται τον εαυτό τους για αυτό που είναι και να τον αγαπούν, γιατί μόνο αυτόν έχουν και πρέπει να εκτιμούν όλα τα δώρα που τους έχει προσφέρει η ζωή.

H Demi Lovato ανήρτησε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ποζάροντας άβαφη και αμέσως κατάφερε να συγκεντρώσει χιλιάδες likes! Οι θαυμαστές της δε σταμάτησαν να την εκθειάζουν και καλά έκαναν γιατί είναι κούκλα!

Δείτε την:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Haven’t done a #NoMakeupMonday in yearssss but I figured after posting so many glamorous pics with tons of makeup and hair pieces, it’s important to show myself underneath it all. This is what I look like 85%-90% of the time. Proud of my freckles, proud of booty chin and proud of myself for loving and accepting myself the way I am. 🖤 #ILoveMe

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Demi Lovato (@ddlovato) στις

Δείτε ακόμη: Κάτια Ζυγούλη: Ποια είναι τα αγαπημένα της μέρη στην Αθήνα

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X