Διεθνή

Δύο τυφώνες και μια τροπική καταιγίδα στην ίδια διαδρομή

Δύο τυφώνες και μια τροπική καταιγίδα στην ίδια διαδρομή
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο τυφώνας Irma, υποβαθμισμένος σε τροπική καταιγίδα τη Δευτέρα, εμφανίζεται πάνω από τη Φλόριντα, μαζί με τον τυφώνα Jose κάνοντας πέρασμα στον δυτικό Ατλαντικό Ωκεανό

Ο τυφώνας Jose αναμένεται να περάσει ανατολικά από την ακτή της Βόρειας Καρολίνας τη Δευτέρα ενώ η τροπική θυελλα Μαρία διαμορφώθηκε και προβλέπεται να γίνει τυφώνας στις αρχές της επόμενης εβδομάδας

Η Μαρία θα μπορούσε να απειλήσει πολλά νησιά της Καραϊβικής, μερικά από τα οποία είχαν καταστραφεί από τον τυφώνα Irma πριν από λιγότερο δύο εβδομάδες. Αναμένεται να προσεγγίσει τα νησιά Leeward τη Δευτέρα και να γίνει ένας τυφώνας δήλωσε η NHC.

Εν τω μεταξύ, η NHC δήλωσε ότι η ακτογραμμή από τη Βόρεια Καρολίνα στη Νέα Αγγλία θα πρέπει να παρακολουθεί την πρόοδο του Τυφώνα Χοσέ .

Ως ένας μεγάλος κυκλώνας, ο Χοσέ θα μπορούσε επίσης να επηρεάσει την περιοχή της Βιρτζίνια-Νέας Αγγλίας, ειδικά αν αποκλίνει από την πίστα πρόβλεψής του, ανέφερε η NHC.

Στις 17:00 EDT (2100 GMT), η NHC δήλωσε ότι ο τυφώνας Jose κινείται προς τα βόρεια με ταχύτητα 6 μίλια ανά ώρα (106 km / h), με μέγιστους ανέμους 80 μίλια ανά ώρα (130 km / h).

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X