Διεθνή

Απίστευτο έγκλημα: Κρεοπώλης βίασε και σκότωσε 21χρονη

Απίστευτο έγκλημα: Κρεοπώλης βίασε και σκότωσε 21χρονη
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Οι κραυγές και οι γρατσουνιές στο πρόσωπο του κατηγορουμένου ήταν απόδειξη ότι η Squire «τον είχε πολεμήσει», ακούστηκε στο δικαστήριο. Ο Pawel Relowicz, 26 ετών, κατηγορήθηκε ότι έψαχνε αφορμές να γνωρίσει κάποια κοπέλα όταν έπεσε απάνω στην Libby Squire, 21, στο Hull. Ήταν «μεθυσμένη», «πιθανώς υποθερμική» και «ταλαιπωρημένη», σε ένα δρόμο. Ο άνδρας την οδήγησε σε έναν απομακρυσμένο αγωνιστικό χώρο, πηγές είπαν στο Sheffield Crown Court.

Ο άνδρας αρνείται το βιασμό και τη δολοφονία της φοιτήτριας φιλοσοφίας αλλά και το ότι την έριξε στον ποταμό Hull.

Pawel Relowicz, right, and Libby Squire

Το σώμα της Squire βρέθηκε περίπου επτά εβδομάδες αργότερα αφού εντοπίστηκε από τον κυβερνήτη ενός αλιευτικού σκάφους.

Ο Richard Wright , ανοίγοντας την υπόθεση για τη δίωξη, είπε ότι η Squire είχε «εξαφανιστεί» την παγωμένη κρύα νύχτα της 31ης Ιανουαρίου 2019, αφού της αρνήθηκε να εισέλθει σε νυχτερινό κέντρο.

Libby Squire's last known movements

«Είχε χάσει τα κλειδιά του σπιτιού της, έκλαιγε, έπεσε επανειλημμένα στο πάτωμα καθώς προσπαθούσε να περπατήσει και ήταν εξαιρετικά ευάλωτη».

Στις 24 Οκτωβρίου, η αστυνομία του Χάμπερσάιντ ανακοίνωσε ότι κατηγόρησαν τον 25χρονο Ρέλοβιτς για τον βιασμό και την δολοφονία. Ένα προφυλακτικό που βρέθηκε στη σκηνή του εγκλήματος, έδωσε αργότερα το προφίλ DNA που ταιριάζει με τον κατηγορούμενο, ακούστηκε στο δικαστήριο. Η δίκη συνεχίζεται…

Φρίκη: Νεκρό 12χρονο κορίτσι -Την έφαγαν οι ψείρες

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X