Auto - Moto

DS: Έρχεται η νέα υπερπολυτελής μπερλίνα και… κολάζει! video

DS: Έρχεται η νέα υπερπολυτελής μπερλίνα και… κολάζει! video
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Έτοιμη να προσφέρει νέες… συγκινήσεις είναι η DS Automobiles, η οποία έχει κλέψει ήδη την παράσταση με αυτό εδώ το αδιανόητο supercar!

Η εταιρεία δημοσίευσε το πρώτο teaser του νέου μοντέλου της που θα κάνει πρεμιέρα κάτω από τον Πύργο του Άιφελ στο Παρίσι, τη Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου.

Τι… ετοιμάζει η DS;

Όπως βλέπουμε από το video, το νέο… στολίδι θα έχει σιλουέτα τριών όγκων, και είναι πολύ πιθανό να βασίζεται στην αρχιτεκτονική EMP2 του Peugeot 508.

Σχετικά με το όνομά της, η τελευταία πληροφορία μας είναι ότι θα λέγεται DS 9. Και όχι 8, όπως ονομάζεται στην Κίνα. Όμως η νέα ναυαρχίδα της γαλλικής φίρμας θα έχει καταληκτική ονομασία «E-Tense». Κάτι που σημαίνει πως θα είναι Plug-in Hybrid.

Ferrari F40 στις… φλόγες και πονάει η καρδιά σου! video

Πιθανότατα, θα εξοπλίζεται με δύο ηλεκτροκινητήρες και τον 1.6 turbo που θα αποδίδουν συνδυαστικά 300 PS, όπως και στη συγγενική DS 7 Crossback E-Tense, με μια μπαταρία 13,2 kWh να δίνει ηλεκτρική αυτονομία της τάξεως των 50 km.

Το νέο μοντέλο της εταιρείας θα παραταχθεί στην αγορά απέναντι σε premium προτάσεις των Audi, BMW και Mercedes-Benz. Όπως και τα υπόλοιπα μοντέλα της εταιρείας αναμένεται να έχει υψηλά στάνταρ ποιότητας και σχεδιασμού στην καμπίνα. Αλλά και περίτεχνα LED στα φωτιστικά σώματα και niche χαρακτήρα.

Δείτε το βίντεο με την νέα DS που… έρχεται!

https://www.facebook.com/DSGreeceOfficial/videos/563993464203879/?eid=ARCQOrVRgKw9aUokXcA3KwhRdlUEkXxdtk5NYg55nZn3L6FSlb5OS5sCfrtaSCfsJfrbVfLNTcb0iHPY&brand_redir=251470375047890

Περισσότερα θα μάθουμε σε λίγες μέρες, όπως λέει και το drive, με την επίσημη ανακοίνωση της DS Automobiles.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X