Διεθνή

Έξαλλος ο Χιου Γκραντ με Μπόρις Τζόνσον: «Άντε και γ@@@@@»

Έξαλλος ο Χιου Γκραντ με Μπόρις Τζόνσον: «Άντε και γ@@@@@»
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Έξαλλος, ο Χιου Γκραντ με τον Μπόρις Τζόνσον, και την απόφαση του να κλείσει την βουλή, προκειμένου να λύσει το Brexit, χωρίς την παρέμβαση του κοινοβουλίου.

Ο Hugh Grant χαρακτήρισε τον Πρωθυπουργό ως ένα «υπερβολικά προωθούμενο παιχνίδι καουτσούκ του μπάνιου».Το αστέρι του Notting Hill δεν φοβάται να εκφράσει τις πολιτικές του απόψεις, και αυτό φάνηκε όταν ο Μπόρις ανέβασε στο twitter ένα βίντεο που εξηγούσε το αμφιλεγόμενο του σχέδιο, αναστολής του Κοινοβουλίου.

«Για να επενδύσουμε στο Εθνικό Σύστημα Υγείας της Αγγλίας, να αντιμετωπίσουμε το βίαιο έγκλημα και να μειώσουμε το κόστος ζωής,  χρειαζόμαστε μια ομιλία της Βασίλισσας», έγραψε ο Πρωθυπουργός δίπλα στο βίντεο.

Αγανακτισμένος στο Twitter, ο Χιου Γκραντ βρίζει τον Πρωθυπουργό για τα τεκταινόμενα στην πολιτική ζωή της χώρας ,γράφοντάς τα εξής:

«Δεν θα μου f@ck το μέλλον των παιδιών μου. Δεν θα καταστρέψετε τις ελευθερίες που ο παππούς μου πολέμησε δύο παγκόσμιους πολέμους για να τις υπερασπιστεί. F@ck με τα υπερ-προωθούμε καουτσούκ παιχνίδια της μπανιέρας σου. Η Βρετανία δεν εκφράζετε από εσάς τη μικρή συμμορία αυνανιστών νομάδων.

Επιμέλεια Ελένη Νιζάμη

Δείτε ακόμη:

Διασώθηκαν 26 μετανάστες στο Φαρμακονήσι

Σκάνδαλο Έπσταϊν: «Με ανάγκασαν στα 17 μου να κάνω σεξ με τον πρίγκιπα Άντριου»(pics)

Περίεργη προειδοποίηση στην Ελισάβετ, με αναφορά στον τέως βασιλιά της Ελλάδας

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X