Διεθνή

Σκάνδαλο Έπσταϊν: «Με ανάγκασαν στα 17 μου να κάνω σεξ με τον πρίγκιπα Άντριου»(pics)

Σκάνδαλο Έπσταϊν: «Με ανάγκασαν στα 17 μου να κάνω σεξ με τον πρίγκιπα Άντριου»(pics)
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

«Ξέρει ακριβώς τι έχει κάνει και ελπίζω να είναι πει την αλήθεια… τρεις φορές έχουμε συνευρεθεί σεξουαλικά με τον πρίγκιπα όταν ήμουν ανήλικη», δήλωσε η Virginia Roberts Giuffre, την Τρίτη, μιλώντας έξω από τα δικαστήρια της Νέας Υόρκης μετά από μια συναισθηματικά φορτισμένη ακρόαση στην οποία πολλοί από τους κατήγορους του Epstein μιλούσαν δημόσια για πρώτη φορά.

Η Virginia Roberts Giuffre είναι μία από τις ανήλικες που εξέδιδε ο Jeffrey Epstein και κατηγορήθηκε για σεξουαλικά εγκλήματα,και έκανε σαφή έκκληση στον πρίγκιπα Άντριου της Βρετανίας να πει την αλήθεια, για το τι συνέβαινε στα σπίτια του δισεκατομμυριούχου Τζέφρι Έπσταϊν.

Αποτέλεσμα εικόνας για Virginia Roberts Giuffre

O 59χρονος δεύτερος γιος της βασίλισσας Ελίζαμπεθ Β, αντιμετώπισε έλεγχο για την σχέση του με τον Epstein, ο οποίος συνελήφθη στη Νέα Υόρκη τον Ιούλιο σε κατηγορίες για σωματεμπορία ανηλίκων. Ο Epstein αυτοκτόνησε στις αρχές Αυγούστου σε ένα κελί φυλάκισης του Μανχάταν αυτό το μήνα, αλλά τις εβδομάδες που ακολούθησαν, μια καταιγίδα βρισκόταν στα βρετανικά μέσα ενημέρωσης και ο πρίγκιπας βρισκόταν στο κέντρο.

Αποτέλεσμα εικόνας για Virginia Roberts Giuffre

Ο πρίγκιπας Άντριου, ένας από τους μακροχρόνιους φίλος του δισεκατομμυριούχου, κατηγορήθηκε ότι ήταν μάρτυρας των σεξουαλικών εγκλημάτων κατά των νεαρών γυναικών και κοριτσιών κατά τη διάρκεια της φιλία τους γιατί συμμετείχε σε αυτά.

Ενώ έχει επίσης επικριθεί ευρέως για τη διατήρηση της σχέσης του με τον Epstein, όταν βγήκε από τη φυλακή της Φλόριντα το 2010, γνωρίζοντας την δράση του χρηματιστής,  μετά από καταδίκη για σεξουαλικά εγκλήματα το 2008 .

Επιμέλεια Ελένη Νιζάμη

Δείτε ακόμη:

Το τουρκικό Ορούτς Ρέις πλέει μεταξύ Ρόδου και Καστελόριζου

Τραγωδία: 4χρονο κοριτσάκι πνίγηκε στη Θάσο

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X