Διεθνή

Γερμανία: Έσπρωξε 8χρονο στις ράγες και τον θάνατο

Γερμανία: Έσπρωξε 8χρονο στις ράγες και τον θάνατο
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Τραγικό θάνατο βρήκε ένα οκτάχρονο αγόρι στο κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό της Φρανκφούρτης, όταν ένας 40χρονος άνδρας το έσπρωξε στις ράγες του τρένου.

Ειδικότερα, ένας 40χρονος από την Ερυθραία έσπρωξε χθες ένα οκτάχρονο αγόρι μπροστά από ένα τρένο που έμπαινε στον κύριο σιδηροδρομικό σταθμό της Φρανκφούρτης στη Γερμανία, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί, ανακοίνωσε η αστυνομία.

Ο άνδρας έσπρωξε επίσης τη μητέρα του παιδιού η οποία επέζησε. Η αστυνομία δεν γνωρίζει αν υπήρχε οποιαδήποτε σχέση ανάμεσα στον άνδρα και στα θύματα και το κίνητρό του δεν είναι σαφές, δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Αποτέλεσμα εικόνας για A police officer stands on a deserted platform that was cordoned off during an emergency incident Frankfurt ...

«Σύμφωνα με αναφορές αυτοπτών μαρτύρων, ένας 40χρονος άνδρας έσπρωξε το αγόρι και τη μητέρα του πάνω στις ράγες ακριβώς την ώρα που το ICE (το τρένο υψηλής ταχύτητας) έφθανε στον σταθμό. Η μητέρα, δόξα τω Θεώ, κατάφερε να σωθεί», δήλωσε στους δημοσιογράφος η εκπρόσωπος, η Ιζαμπέλ Νόιμαν.

«Δυστυχώς, το οκτάχρονο αγόρι χτυπήθηκε από το ICE. Υπέστη μοιραία τραύματα», πρόσθεσε. «Ο εν λόγω άνδρας …τράπηκε σε φυγή μετά το έγκλημα. Περαστικοί άρχισαν να τον κυνηγούν και ο άνδρας συνελήφθη κοντά στον σταθμό».

Η Νόιμαν είπε πως ο ύποπτος ανακρίνεται. Η μητέρα του αγοριού διακομίστηκε στο νοσοκομείο και θα ανακριθεί επίσης. Η αστυνομία της Φρανκφούρτης ανέφερε στο Twitter πως ο φερόμενος ως δράστης είναι πολίτης της Ερυθραίας.

Μερικές αποβάθρες του σταθμού της Φρανκφούρτης, ενός κύριου σιδηροδρομικού κέντρου στη Γερμανία, έκλεισαν μετά το συμβάν.

Δείτε ακόμη:

Ο Παύλος Πολάκης ξιφουλκεί για τη διαθήκη του Θέμου Αναστασιάδη

Φρίκη στη Μόσχα: Βρήκαν διάσημη beauty blogger με κομμένο λαιμό μέσα σε μια βαλίτσα

Στημένο τροχαίο στην Ινδία με θύμα 19χρονη που είχε καταγγείλει βιασμό από βουλευτή

Αχτσιόγλου: Παντελώς ψευδή εικόνα για τις συντάξεις των 24.000 ευρώ -Τι πραγματικά ισχύει

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X