Διεθνή

Μέρκελ: Μία από τις πιο μισητές γυναίκες στην Ελλάδα

Μέρκελ: Μία από τις πιο μισητές γυναίκες στην Ελλάδα
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η Ανγκελα Μέρκελ μετά την Τουρκία έρχεται και στην Ελλάδα για μία αποχαιρετιστήρια επίσκεψη ως καγκελάριος της Γερμανίας. Ομως, δεν γίνεται δεκτή με ενθουσιασμό από τους Ελληνες. Το αντίθετα μάλιστα. Τουλάχιστον αυτό είναι το συμπέρασμα της γερμανικής εφημερίδας Bild και μάλλον δεν απέχει από την πραγματικότητα.

Τα αισθήματα των Ελλήνων από τα χρόνια των μνημονίων είναι άσχημα και η Bild που αναφέρει σε δημοσίευμά της ότι η Μέρκελ είναι “Μία από τις πιο μισητές γυναίκες στην Ελλάδα”.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «η Γερμανίδα καγκελάριος εξακολουθεί να βρίσκεται στην τρίτη θέση στη λίστα των μισητών Γερμανών μετά τον Αδόλφο Χίτλερ και τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε. Μια τέτοια σύγκριση είναι φυσιολογική στην Αθήνα: Εικόνες της Μέρκελ και του Σόιμπλε κυκλοφορούν εδώ για χρόνια με γένια του Χίτλερ, περιβραχιόνια με σβάστικα, σε τανκς ή ως φρουροί των στρατοπέδων συγκέντρωσης. Η Μέρκελ θέλει να κλείσει αυτό το κεφάλαιο: Σήμερα και την Παρασκευή σκοπεύει να αποχαιρετήσει τις κρίσεις της – τη δημοσιονομική και την προσφυγική. Και οι δύο προέρχονται από εδώ – από την Ελλάδα».

28η Οκτωβρίου – Νότης Μαριάς: Η κυβέρνηση να ζητήσει από τη Μέρκελ τις γερμανικές αποζημιώσεις

Μέρκελ

Η Ανγκελα μαστίγωσε τους Ελληνες

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X