Show Biz

Νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο ο Τζορτζ Κλούνεϊ! «Έχασα γρήγορα πολλά κιλά» (video)

Νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο ο Τζορτζ Κλούνεϊ! «Έχασα γρήγορα πολλά κιλά» (video)
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Τέσσερις μέρες στο νοσοκομείο χρειάσθηκε να μείνει ο Τζορτζ Κλούνεϊ, μετά την απώλεια 12 κιλών για τις ανάγκες του ρόλου του στην ταινία “Midnight Sky”.

«Νομίζω ότι προσπάθησα πολύ σκληρά να χάσω πολύ γρήγορα βάρος και μάλλον δεν πρόσεχα τον εαυτό μου» δήλωσε ο 59χρονος αστέρας του Χόλιγουντ. «Μου πήρε μερικές εβδομάδες για να επανέλθω και ως σκηνοθέτης δεν είναι εύκολο γιατί χρειάζεσαι ενέργεια», πρόσθεσε.

Ο Χολιγουντιανός αστέρας διαγνώσθηκε με παγκρεατίτιδα, κατάφερε όμως να αναρρώσει πολύ γρήγορα και να πάρει εξιτήριο μετά από τέσσερις ημέρες.

Αστυνομικοί εναντίον του Μουτσινά για την ανάρτηση στα social media! (video)

Όπως είπε ο διάσημος ηθοποιός, για τις ανάγκες του ρόλου δεν χρειάσθηκε να χάσει μόνο βάρος αλλά και να αφήσει γένια. «Έπρεπε να αφήσω να μια μεγάλη, άσχημη γενειάδα που λάτρεψε ο γιος μου γιατί έκρυβε πράγματα» λέει χαρακτηριστικά, προσθέτοντας μάλιστα ότι τα ανακάλυπτε όταν πήγαινε στην δουλειά.

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ στην ταινία “Midnight Sky” -την οποία επίσης σκηνοθετεί- υποδύεται τον αστροναύτη Augustine Lofthouse, ο οποίος πάσχει από καρκίνο. Ο επιστήμονας προσπαθεί να εμποδίσει την επιστροφή της ομάδας και να στείλει μήνυμα στο διαστημόπλοιό τους – αλλά για να το κάνει αυτό πρέπει να εκτεθεί στο τοξικό γήινο περιβάλλον.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X