Διεθνή

Ο Αμπράμοβιτς ζητά δανεικά από φίλους για να πληρώσει το προσωπικό του

Ο Αμπράμοβιτς ζητά δανεικά από φίλους για να πληρώσει το προσωπικό του
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο Ρομάν Αμπράμοβιτς εκλιπαρεί φίλους του στις ΗΠΑ να του δανείσουν 1 εκατομμύριο δολάρια για να καλύψει έξοδα, μετά το πάγωμα των περιουσιακών στοιχείων του παγκοσμίως, σύμφωνα με την αμερικανική ιστοσελίδα Page Six.

Ο Ρώσος ολιγάρχης, σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ της ιστοσελίδας, προσπαθεί να καλύψει τη μισθοδοσία του προσωπικού του, που φτάνει τις 750.000 δολάρια την εβδομάδα. Σε αυτό περιλαμβάνονται και αυτοί που φροντίζουν τα πολυτελή σούπερ γιοτ του.

Παρότι ο Αμπράμοβιτς -ο οποίος έχει διοργανώσει μια σειρά από πάρτι στα σκάφη του και στο αχανές κτήμα του St Barth- έχει πολλούς στενούς φίλους στο Χόλιγουντ, στη Wall Street και στον κόσμο της τεχνολογίας, η ιστοσελίδα σημειώνει ότι όλοι είναι επιφυλακτικοί στο να του χορηγήσουν δάνειο, παρότι συμμετέχει στις ειρηνευτικές συνομιλίες μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας.

Μια πηγή είπε στο Page Six: «Ο Ρομάν ζητά από μερικούς από τους πιο στενούς του φίλους να τον δανείσουν 1 εκατομμύριο δολάρια. Λέει ότι δεν έχασε ποτέ τη μισθοδοσία του προσωπικού του, που είναι 750.000 δολάρια την εβδομάδα, αλλά με τα περιουσιακά του στοιχεία παγωμένα, δεν μπορεί να πληρώσει.

Έχει έρθει σε επαφή με τον παραγωγό και σκηνοθέτη του Χόλιγουντ Μπρετ Ράτνερ και την οικογένεια Rothschild, μεταξύ πολλών άλλων, για χρήματα, αλλά -ενώ είναι καλοί φίλοι με τον Ρομάν- δεν συμφώνησαν να του δώσουν χρήματα, γιατί είτε δεν τα έχουν σε μετρητό είτε δεν είναι σαφές ποιες είναι οι επιπτώσεις σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο».

Ο Ράτνερ αρνήθηκε να σχολιάσει και δεν ήταν δυνατή η επικοινωνία με τους Rothschild, σημειώνει το ρεπορτάζ.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X