Διεθνή

Ο πρίγκηπας Αλβέρτος του Μονακό και τα δίδυμα στο πλάι της Charlene

Ο πρίγκηπας Αλβέρτος του Μονακό και τα δίδυμα στο πλάι της Charlene
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο πρίγκηπας Αλβέρτος του Μονακό και τα δίδυμα Jacques και Gabriella ταξίδεψαν μέχρι τη Νότια Αφρική για να δουν την Charlene και να τη στηρίξουν μετά το χειρουργείο στο οποίο υποβλήθηκε πριν λίγες μέρες.

H πριγκίπισσα Charlene του Μονακό μοιράστηκε με τους followers της φωτογραφίες με τα παιδιά της και τον σύζυγό της μάλιστα σε μια φωτογραφία αναφέρει ότι η Gabriella αποφάσισε να δώσει αυτό το στιλ στα μαλλιά της. “Συγγνώμη Bella μου, προσπάθησα όσο μπορούσα να το διορθώσω”.

Η πριγκίπισσα Charlene είχε μιλήσει για τους λόγους που την κρατούν μακριά από το πριγκιπάτο, τον περασμένο Ιούλιο σε συνέντευξή της στο News24. Συγκεκριμένα είχε πει πως μετά από μια επέμβαση στη γνάθο, το μόσχευμα οστού που είχε χρησιμοποιηθεί μολύνθηκε και η μόλυνση επεκτάθηκε στα αυτιά, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να ταξιδέψει αεροπορικώς λόγω ύψους, για να επιστρέψει στο σπίτι της.

Για τη νέα επέμβαση που έγινε πριν λίγες μέρες δεν έχει γίνει κάποια ανακοίνωση και οι μόνες πληροφορίες που δόθηκαν στη δημοσιότητα είναι πως όλα πήγαν καλά και ότι η πριγκίπισσα αναρρώνει.

https://www.instagram.com/p/CS_VuctjIN1/?utm_source=ig_web_copy_link

https://www.instagram.com/p/CTAG-8NDNGM/?utm_source=ig_web_copy_link

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X