Γυναίκα

Τι φόρεσαν στον Χορό των Ρόδων οι πριγκίπισσες του Μονακό

Τι φόρεσαν στον Χορό των Ρόδων οι πριγκίπισσες του Μονακό
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο πρίγκιπας Αλβέρτος η αδερφή του Καρολίνα πριγκίπισσα του Ανόβερου και μέλη της πριγκιπικής οικογένειας  συγκεντρώθηκαν το βράδυ του Σαββάτου για το μεγαλύτερο γεγονός του Μονακό τον Χορό των Ρόδων. Από την οικογένεια έλλειπε και φέτος η σύζυγος του πρίγκιπα Αλβέρτου, πριγκίπισσα Σαρλέν του Μονακό.

Μαζί τους ήταν τα τέσσερα παιδιά της πριγκίπισσας Καρολίνας ο Αντρέα και ο Πιέρ Κασιράγκι με τις συζύγους τους Τατιάνα Σάντο Ντομίνγκο και Μπεατρίς Μπορομέο, η Σαρλότ Κασιράγκι  και η μικρότερη κόρη της Καρολίνας πριγκίπισσα Αλεξάνδρα του Ανόβερου με τον σύντροφό της Μπεν – Συλβέστερ Στραουτμαν.

Το θέμα που επέλεξε η Πριγκίπισσα του Ανόβερου ήταν μια βραδιά Bollywood  και υλοποιήθηκε από τον φίλο της Christian Louboutin ο οποίος ήταν και ο επίτιμος καλεσμένος.

Εκθαμβωτική εμφάνιση έκανε η πριγκίπισσα Σαρλότ με άσπρο μακρύ διάφανο φόρεμα και σtο τελείωμα φτερά του οίκου Chanel. Το σύνολο συμπλήρωσε με λευκά σατέν γάντια. Η Μπεατρίς Μπορομέο ντύθηκε σύμφωνα με το θέμα του χορού με φόρεμα Dior από τη νέα κολεξιόν του οίκου, ενώ στο κεφάλι της πρόσθεσε μια εντυπωσιακή στέκα.  Η Τατιάνα Σάντο Ντομίνγκο, φόρεσε ένα φόρεμα μακρύ με χρυσές χάντρες του οίκου Jenny Packham. Η πριγκίπισσα Αλεξάνδρα του Ανόβερο με απλή αλλά εντυπωσιακή εμφάνιση, με μαύρο μάξι φόρεμα.

Όσο για την πριγκίπισσα Καρολίνα επέλεξε ένα φόρεμα στιλ καφτάνι του οίκου Chanel σε ασημί χρώμα με φούξια λεπτομέρειες και πέδιλα σε ροζ χρώμα του Christian Louboutin.

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X