Διεθνή

Παρέμβαση Τραμπ: «Ξέρω ότι πονάτε αλλά γυρίστε σπίτι»

Παρέμβαση Τραμπ: «Ξέρω ότι πονάτε αλλά γυρίστε σπίτι»
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Μετά το διάγγελμα στον αμερικανικό λαό που απηύθηνε ο εκλεγμένος πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, μετά τα επεισόδια και την εισβολή υποστηρικτών του Τραμπ στο Καπιτώλιο.

Να βγει ο Ντόναλντ Τραμπ ΤΩΡΑ και να ορκιστεί πίστη στο Σύνταγμα, ζήτησε ο Τζο Μπάιντεν.

Παρέμβαση έκανε και ο Τράμπ για το χάος στο Καπιτώλιο. Ο Ντόναλντ Τραμπ επέλεξε ένα βίντεο ενός λεπτού για να πει στον όχλο που έστειλε στο Καπιτώλιο πως τώρα, είναι ώρα να φύγουν και να υπάρξει ειρήνη.

Ο Αμερικανός πρόεδρος, ωστόσο, για άλλη μια φορά επανέλαβε πως έγινε κλοπή και νοθεία στις εκλογές, επέμεινε να μην αποδέχεται την ήττα από τον Τζο Μπάιντεν, ωστόσο, ζήτησε από τους υποστηρικτές του να σεβαστούν τον νόμο και την τάξη και να επιστρέψουν στα σπίτια τους χωρίς περαιτέρω βίαιες συγκρούσεις.

«Ξέρω ότι σας έχει πληγώσει, είχαμε εκλογές στις οποίες μας έκλεψαν. Όλοι το ξέρουν, ειδικά οι αντίπαλοί μας. Πρέπει να πάτε στο σπίτι σας, πρέπει να υπάρξει ειρήνη. Πρέπει να τηρηθεί ο νόμος και η τάξη. Δεν πρέπει να πληγωθεί κανείς. Πρέπει να σεβαστούμε τους ανθρώπους που υπηρετούν τις αρχές. Είναι μια δύσκολη περίοδος, δεν έχει γίνει ποτέ ξανά κάτι τέτοιο», ανέφερε ο Ντόναλντ Τραμπ.

«Μας έκλεψαν, όλους μας. Εμένα, εσάς, τη χώρα. Ήταν εκλογές νοθείας αλλά πρέπει να κάνουμε ειρήνη. Είδατε τι συμβαίνει, πηγαίνετε στο σπίτι σας με ειρήνη», συμπλήρωσε.

https://twitter.com/realDonaldTrump/status/1346928882595885058

Live: Διάγγελμα Τζο Μπάιντεν -«Η δημοκρατία μας δέχεται επίθεση»

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X