Διεθνή

Live: Διάγγελμα Τζο Μπάιντεν -«Η δημοκρατία μας δέχεται επίθεση»

Live: Διάγγελμα Τζο Μπάιντεν -«Η δημοκρατία μας δέχεται επίθεση»
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Διάγγελμα στον αμερικανικό λαό απευθύνει ο εκλεγμένος πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν, μετά τα επεισόδια και την εισβολή υποστηρικτών του Τραμπ στο Καπιτώλιο.

Χάος στην Ουάσιγκτον – Τραμπ: «Δεν αναγνωρίζουμε το αποτέλεσμα» -Βίαια επεισόδια έξω από το Κογκρέσο (vids)

Δεκάδες οπαδοί του Τραμπ εισέβαλαν στο Καπιτώλιο, αφού έσπασαν τον αστυνομικό κλοιό, με συνέπεια να διακοπεί η συνεδρίαση του Κογκρέσου για την επικύρωση του εκλογικού αποτελέσματος και να φυγαδευτούν οι βουλευτές, ανάμεσά τους ο απερχόμενος αντιπρόεδρος Μάικ Πενς και η εκλεγμένη αντιπρόεδρος Κάμαρα Χάρις.

Λευκός Οίκος: Ο Τραμπ ζητάει να σταματήσει η βία -Βγαίνει ο στρατός στους δρόμους

«Σήμερα φέρεται να έχει πληγωθεί όσο ποτέ η ψυχή της δημοκρατίας μας. Αλλά και ο ίδιος ο νόμος με τρόπο που ποτέ δεν έχουμε ξαναδεί

Εχει πληγωθεί το δόγμα της Αμερικής. Το χάος αυτό δεν αντιπροσωπεύει την Αμερική. Ενας αριθμός εξτρεμιστών έχει στόχο το χάος και την αναστάτωση. Πρέπει να τελειώσει τώρα. Καλώ τον όχλο να αποχωρήσει άμεσα από τον ναό της δημοκρατίας

Χάος: Πυροβολισμοί στο Καπιτώλιο – Μια γυναίκα σε κρίσιμη κατάσταση

Τα λόγια ενός προέδρου μετρούν όσο καλός ή κακός είναι. Καλώ τον Τραμπ να βγει σε εθνικό δίκτυο τώρα να εκπληρώσει τον όρκο του και να υπερασπιστεί το Σύνταγμα Να διαλύσει αυτό τον όχλο. δεν είναι διαμαρτυρία, είναι επανάσταση» είπε μεταξύ άλλων ο Μπάιντεν.

Λευκός Οίκος: Ο Τραμπ ζητάει να σταματήσει η βία -Βγαίνει ο στρατός στους δρόμους

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X