Διεθνή

Πόλεμος στην Ουκρανία: Δημοσιογράφος τρέχει σε καταφύγιο για να σωθεί από τους βομβαρδισμούς! video

Πόλεμος στην Ουκρανία: Δημοσιογράφος τρέχει σε καταφύγιο για να σωθεί από τους βομβαρδισμούς! video
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Δραματικές εικόνες στην Ουκρανία, η οποία από το πρωί της Πέμπτης (24.02.2022), δέχεται ολομέτωπη επίθεση από στρατιωτικές δυνάμεις της Ρωσίας. Τα όσα μεταδίδουν ανταποκριτές διεθνών ΜΜΕ είναι συγκλονιστικά, ενώ πολλές φορές εκτίθενται σε μεγάλο κίνδυνο αφού βρίσκονται κοντά σε εκρήξεις.

Ενδεικτικό της κατάστασης που επικρατεί στην Ουκρανίας, είναι ένα βίντεο που δείχνει τηλεοπτικό συνεργείο του Sky News να τρέχει σε καταφύγιο για να προφυλαχθεί από τους εναέριους βομβαρδισμούς. Όπως ανέφερε ο Βρετανός ανταποκριτής on camera αυτό «δείχνει πόσο γρήγορα μπορούν να αλλάξουν τα πράγματα».

Όταν άρχισαν οι εναέριοι βομβαρδισμοί, όπως αναφέρει δημοσίευμα της Daily Mail, το τηλεοπτικό συνεργείο βρίσκονταν στο Μπερντιάνσκ στην ακτή της Αζοφικής Θάλασσας, περίπου 50 μίλια μακρυά από το στρατηγικής σημασίας λιμάνι της Μαριούπολης.

Πόλεμος στην Ουκρανία: Πολιορκείται το Κίεβο! Σφοδρές μάχες σε προάστιο της πόλης (video)

«Απλώς δείχνει πόσο γρήγορα μπορούν να αλλάξουν τα πράγματα εδώ. Ήμασταν έξω για γυρίσματα. Ήταν πραγματικά ήρεμα.(…) Απλώς χρειάστηκε να μπούμε εδώ για να καλυφτούμε γιατί ακούστηκαν πυρά από όλμους» λέει χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος του Sky News.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο μετά το 1:50

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X