Διεθνή

Πρίγκιπας Φίλιππος: Ανακωχή μπροστά στον θάνατο! «Πάτησε» Βρετανία ο Χάρι

Πρίγκιπας Φίλιππος: Ανακωχή μπροστά στον θάνατο! «Πάτησε» Βρετανία ο Χάρι
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο Πρίγκιπας Χάρι έφτασε μόνος του στο Χίθροου προκειμένου να παραβρεθεί στην κηδεία του παππού του αφού η Μέγκαν είναι σε προχωρημένη εγκυμοσύνη.

Ο Χάρι έφυγε το βράδυ του Σαββάτου από την έπαυλη των 11 εκατομμυρίων δολαρίων στην Καλιφόρνια όπου μένει με μια μαύρη Cadillac Escalade και έφτασε με πτήση της British Airways ντυμένος σπορ και πάντα με μάσκα.

Η ασφάλεια που τον περίμενε τον επιβίβασε σε ένα μαύρο Range Rover και κατευθύνθηκε στο Παλάτι του Κένσινγκτον. Θα μείνει σε καραντίνα μέχρι την κηδεία που είναι το Σάββατο 17 Απριλίου στο Nottingham Cottage, αφού το σπίτι που του είχε παραχωρηθεί το Frogmore Cottage παραχωρήθηκε στην Πριγκίπισσα Ευγενία.

Πρίγκιπας Φίλιππος: Η πρώτη αντίδραση της Βασίλισσας μετά το θάνατο του

Ο Δούκας του Σάσεξ θα βγει από την καραντίνα μετά από 5 αντί για 10 ημέρες με την προϋπόθεση ότι θα έχει αρνητικό τεστ προκειμένου να παραβρεθεί στην κηδεία του παππού του.

https://twitter.com/SwiftieChick75/status/1381484342598307841?s=20

Πηγή κοντά στο ζευγάρι είπε ότι η Μέγκαν ήθελε να τον συνοδεύσει αλλά η απάντηση ήταν αρνητική από τους γιατρούς αφού η εγκυμοσύνη είναι προχωρημένη για το δεύτερο παιδί της που θα είναι κοριτσάκι.

Κάποιοι επίσης λένε ότι η επιστροφή αυτή του Χάρι θα είναι μια ευκαιρία να προσπαθήσει να κλείσει ανοικτές πληγές στην σχέση του με τον αδερφό του, Πρίγκιπα Γουίλιαμ.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X