Διεθνή

Άκρως αποκρουστική η ομολογία του παιδοβιαστή και δολοφόνου της 13χρονης Ανζελίκ

Άκρως αποκρουστική η ομολογία του παιδοβιαστή και δολοφόνου της 13χρονης Ανζελίκ
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο
Συγκλονισμένη εξακολουθεί να είναι η γαλλική κοινή γνώμη από τον βιασμό και τη δολοφονία της μικρής Ανζελίκ.
Ο άντρας, ο οποίος συνελήφθη το Σάββατο, ομολόγησε το έγκλημα και υπέδειξε το σημείο που είχε κρύψει τη σορό της 13χρονης, στο δάσος.
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο 45χρονος ήταν στο παρελθόν γείτονας της Ανζελίκ και το κορίτσι τον γνώριζε. Εργαζόταν ως οδηγός λεωφορείου και είναι πατέρας δύο παιδιών .
Το πτώμα του νεαρού κοριτσιού εντοπίστηκε το πρωί της Κυριακής σε ένα δάσος, αφότου η μαρτυρία ενός 6χρονου βοήθησε την αστυνομία να εντοπίσει τον δράστη του στυγερού εγκλήματος.
Το αγόρι ανέφερε στην αστυνομία πως είχε δει την Ανζελίκ την Τετάρτη, να περπατάει μαζί με έναν άντρα σε ένα πάρκο, κοντά στο σπίτι του υπόπτου. Όπως είπε, τον ακολουθούσε οικειοθελώς και έμοιαζε να τον γνώριζε.  
Μετά από αυτό το στοιχείο, οι έρευνες επικεντρώθηκαν σε έναν 45χρονο, που είχε καταδικαστεί στο παρελθόν για βιασμό και το όνομά του βρισκόταν στη δημόσια λίστα των δραστών σεξουαλικών εγκλημάτων.
Χθες το απόγευμα ο γενικός εισαγγελέας της Λίλ έδωσε συνέντευξη Τύπου, όπου αποκάλυψε τι είπε ο παιδοβιαστής στην κατάθεση του. Οι λεπτομέρειες είναι ανατριχιαστικές.

Ο 45χρονος πριν από τον βιασμό της Ανζελίκ είχε πάει σε sex shop, όπου αγόρασε βιάγκρα. Στη συνέχεια ήπιε τρεις μπύρες και πήγε βόλτα στο πάρκο. Όταν είδε την Ανζελίκ την «πόθησε» αμέσως και την πήρε σπίτι του.

Εκεί της έδωσε να πιει και άρχισε να της κάνει αδιάκριτες ερωτήσεις. Το κοριτσάκι κατάλαβε τι συνέβαινε και πανικοβλήθηκε. Εκείνος άρχισε να τη γδύνει και με το ζόρι την έκλεισε στην τουαλέτα όπου την υποχρέωσε να του κάνει πεολειχία και στη συνέχεια την βίασε παρά φύση.

Αφού τελείωσε τις αρρωστημένες πράξεις του πήρε το παντελόνι της, το πέρασε στο λαιμό της και με τα μπατζάκια έπνιξε το κοριτσάκι.

Δείτε ακόμη:

Χιλιάδες Ισπανοί στους δρόμους μετά την αθώωση 5 ανδρών για τον βιασμό έφηβης

Γαλλία: «Αθώωσαν» 28χρονο που βίασε 11χρονη, το δικαστήριο θεώρησε ότι το παιδί συναίνεσε στο σεξ

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X