Αθλητισμός

Συνελήφθη ο μπασκετμπολίστας Τσανς Κομάντσι: Κατηγορείται για απαγωγή και δολοφονία 23χρονης γιατρού

Συνελήφθη ο μπασκετμπολίστας Τσανς Κομάντσι: Κατηγορείται για απαγωγή και δολοφονία 23χρονης γιατρού
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Τσανς Κομάντσι: Για την απαγωγή και για τη δολοφονία 23χρονης γιατρού από την Ουάσινγκτον που είχε εξαφανιστεί από τις 5 Δεκεμβρίου κατηγορούνται ο μπασκετμπολίστας Τσαρλς Κομάντσι και η 19χρονη σύντροφός του, σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας του Λας Βέγκας.

Ο Κομάντσι και η σύντροφός του, Σακάρι Χάρντεν, συνάντησαν την Μαρέινα Ρότζερς το βράδυ της 5ης Δεκεμβρίου και δύο ημέρες μετά, η παρέα της άτυχης γιατρού δήλωσε την εξαφάνισή της.

Αποδεσμεύτηκε από την θυγατρική των Κινγκς

Στις 15 Δεκεμβρίου ο 27χρονος μπασκετμπολίστας που αποδεσμεύθηκε από τους Στόκτον Κινγκς, θυγατρική ομάδα των Σακραμέντο Κινγκς στη G-League, συνελήφθη από το FBI και την Αστυνομία του Λας Βέγκας και κρατείται στην κεντρική φυλακή του Σακραμέντο.

Η σορός της βρέθηκε στην έρημο της Νεβάδα

Οι αρχές είχαν αρκετά στοιχεία για να εξακριβώσουν ότι ο Κομάντσι και η Χάρντεν ήταν υπαίτιοι για την εξαφάνιση της Ρότζερς, την σορό της οποίας βρήκαν τελικά στην έρημο της Νεβάδα και συγκεκριμένα στην περιοχή Χέντερσον, ένα προάστιο περίπου 15-20 λεπτά μακριά από το κέντρο του Λας Βέγκας.

Οι κατηγορίες που βαραίνουν το ζεύγος είναι αυτές της απαγωγής και της δολοφονίας, με τη δίκη τους να έχει προγραμματιστεί για την Τρίτη 19 Δεκεμβρίου στις 15:00 ώρα Δυτικής Ακτής.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X