Διεθνή

Βενζίνη – ΗΠΑ: Η αύξηση στις τιμές δημιούργησε νέο… είδος κλεφτών

Βενζίνη – ΗΠΑ: Η αύξηση στις τιμές δημιούργησε νέο… είδος κλεφτών
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

ΗΠΑ: Η απότομη άνοδος των τιμών στη βενζίνη παγκοσμίως έχει δημιουργήσει ένα νέο… είδος κλεφτών. Όπως προειδοποιεί αστυνομικό τμήμα της Ουάσινγκτον, παρατηρείται αύξηση στις κλοπές βενζίνης από αυτοκίνητα με έναν νέο τρόπο και όχι παίρνοντας τα καύσιμα με σωλήνες από τα ρεζερβουάρ.

Οι «μοντέρνοι» κλέφτες χρησιμοποιούν ηλεκτρικά εργαλεία και ανοίγουν τρύπες στα ρεζερβουάρ για να πάρουν τη βενζίνη. Το αστυνομικό τμήμα του Εβερετ προειδοποιεί πως το κόστος της ζημιάς ξεπερνά κατά πολύ αυτό της βενζίνης και συνιστά στους πολίτες να παρκάρουν τα οχήματά τους σε γκαράζ ή κεντρικά σημεία με καλό φωτισμό. Ταυτόχρονα τους προτρέπει να καλέσουν άμεσα την αστυνομία σε περίπτωση που δουν ύποπτες κινήσεις. Οσοι πέσουν θύματα των κλεφτών με τα τρυπάνια κινδυνεύουν εξαιτίας του τρύπιου ντεπόζιτου, προειδοποιεί το αστυνομικό τμήμα.

Βενζίνη: Οι τιμές στην Ελλάδα

Σύμφωνα με τα στοιχεία που δίνει το Παρατηρητήριο των τιμών των υγρών καυσίμων στην Ελλάδα, η μέση τιμή της 95άρας αμόλυβδης στην Ελλάδα είναι 2,05 ευρώ το λίτρο, η 100άρα κοστίζει κατά μέσο όρο 2,19 ευρώ το λίτρο και το diesel κυμαίνεται στο 1,8 ευρώ το λίτρο. Το υγραέριο έχει ανέβει στο 1,13 ευρώ το λίτρο.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X