Διεθνή

“Βόμβα” στη Βρετανία: “Ο Κάρολος δεν θα αντιμετωπίσει τον καρκίνο με χημειοθεραπεία αλλά με εναλλακτικά φάρμακα”

“Βόμβα” στη Βρετανία: “Ο Κάρολος δεν θα αντιμετωπίσει τον καρκίνο με χημειοθεραπεία αλλά με εναλλακτικά φάρμακα”
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Στη Μ. Βρετανία το κλίμα είναι ιδιαίτερα βαρύ αυτές τις ημέρες μετά την ανακοίνωση αυτή την εβδομάδα  ότι ο Βασιλιάς Κάρολος Γ’ πάσχει από καρκίνο.

Ωστόσο λεπτομέρειες για τη θεραπεία του και πού βρίσκεται ο καρκίνος δεν έχουν δημοσιοποιηθεί, γεγονός που οδηγεί σε πολλές εικασίες.

Ο Βασιλιάς Κάρολος δεν θα αντιμετωπίσει τον καρκίνο με παραδοσιακή χημειοθεραπεία

 

Σύμφωνα με έγκριτο  Βρετανικό ΜΜΕ, ο 75χρονος μονάρχης υποβάλλεται αυτήν την περίοδο σε θεραπεία για τον καρκίνο και αναρρώνει από πρόσφατη επέμβαση στον προστάτη. Τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ επιβεβαίωσαν τη διάγνωση του Βασιλιά τη Δευτέρα (4 Φεβρουαρίου).

Ωστόσο, λεπτομέρειες για το ποια ακριβώς θεραπεία κάνει δεν έχουν δημοσιοποιηθεί, αλλά ο βασιλικός ειδικός Tom Bower ισχυρίστηκε ότι δεν θα είναι η παραδοσιακή χημειοθεραπεία.

 

Μιλώντας στο GB News, είπε: «Ο Βασιλιάς είναι μεγάλος θαυμαστής και υποστηρικτής της εναλλακτικής ιατρικής. Δεν θα ήταν υπέρ  της χημειοθεραπείας και πάντα ήταν εναντίον της.

Θαυμαστής των φυσικών βοτάνων και των εναλλακτικών φαρμάκων

Πιστεύει πολύ στα φυσικά βότανα και φίλτρα και τέτοια πράγματα. Παίρνει συμβουλές από τον Michael Dickson, ο οποίος ήταν επικεφαλής του εναλλακτικού ιατρικού ινστιτούτου του ίδιου του Βασιλιά , δυσφημισμένο από πολλούς, αλλά ο Βασιλιάς πιστεύει πολύ σε αυτό.

 

Ο βασιλιάς ταξίδεψε στο Sandringham νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, όπου ο κ. Μπάουερ ισχυρίζεται ότι θα πάρει τα «εναλλακτικά φάρμακα».

Και όταν ρωτήθηκε από τον πρώην πολιτικό που έγινε τηλεοπτικός  παρουσιαστής, Νάιτζελ Φάρατζ, εάν τελικά ο Βασιλιάς «θα πρέπει να πει περισσότερα» για το τι συμβαίνει, ο κ. Μπάουερ συμφώνησε και πρόσθεσε:

«Οι εικασίες σβήνουν. Ελπίζω απλώς να αναρρώσει γρήγορα και απλώς ανησυχώ ότι η εναλλακτική ιατρική δεν θα προσφέρει τη θεραπεία που θα έκανε η παραδοσιακή ιατρική».

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X