Auto - Moto

Ξανά… καβάλα σε ένα Ducati Scrambler Nio και Trinity στο Matrix! video

Ξανά… καβάλα σε ένα Ducati Scrambler Nio και Trinity στο Matrix! video
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο Χολυγουντιανός αστέρας Keanu Reeves και η Carrie-Anne Moss εθεάθησαν στα γυρίσματα της ταινίας επιστημονικής φαντασίας Matrix 4, καβάλα σε ένα Ducati Scrambler!

Να θυμίσουμε πως και στα προηγούμενα Matrix είχαμε δει μοτοσυκλέτες της ιταλικής εταιρείας…

Ducati Scrambler

Το… Matrix 4 και η Ducati

Στο βίντεο που κυκλοφόρησε θα δείτε τους 2 ηθοποιούς καβάλα στο Scrambler, με την Trinity στο τιμόνι (και στο Matrix Reloaded, πάλι η Trinity οδηγούσε, ένα 998 βαμμένο πράσινο), και με τη μοτοσυκλέτα δεμένη σε μια πλατφόρμα για τις tracking σκηνές.

«Ουρλιάζει» και… προκαλεί δέος η KTM 1290 Super Duke R! video

Δεκαεπτά χρόνια πέρασαν από τα γυρίσματα του Matrix 3 (2003), και ο χρόνος άφησε τα σημάδια του στους δύο ηθοποιούς. Και μπορεί σε αυτά τα 17 χρόνια ο Keanu να κόλλησε με τις μοτοσυκλέτες, ιδρύοντας και τη δική του εταιρεία (Arch Motorcycles), όμως στην οθόνη, πάλι η Trinity θα κάνει τον «κάγκουρα».

Αν τώρα οι ρεπόρτερ του Hollywood να γράφουν με κάθε λεπτομέρεια για τα ρούχα που φορούσαν ο Nio και η Trinity, εμείς όμως αναρωτιόμαστε ποιο Scrambler είναι αυτό; Είναι το Pro; Είναι κάποιο άλλο; Και γιατί στα πλάγια έχουν σβηστεί τα λογότυπα Scrambler και Ducati; Τι stunts θα δούμε την Trinity να πραγματοποιεί στη σέλα του αυτή τη φορά;

ΜV Agusta Superveloce 800: Αντέχετε να δείτε… αυτή την παρουσίαση; video

Όπως αναφέρεται και στο bikeit, στα stunt χρησιμοποιήθηκαν σωσίες stunt-riders, ενώ μόλις υπάρχουν νέα για τα ονόματα τους και τη φύση των θεαματικών σκηνών, θα δοθεί και συνέχεια!.

Ducati Scrambler

Το Matrix 4 αναμένεται να βγει στα σινεμά στις 21 Μαρτίου 2021, την ίδια ακριβώς ημερομηνία που θα κυκλοφορήσει μία ακόμη ταινία του Keanu Reeves, το John Wick: Chapter 4.

Δείτε το εντυπωσιακό βίντεο με τον… Nio και την Trinity πάνω στο Ducati!

Φωτογραφίες από: YouTube.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X