Auto - Moto

«Εγκληματίας»! Πυρπόλησε Mercedes-AMG GT 63 S για να κερδίσει συνδρομητές στο YouTube! video

«Εγκληματίας»! Πυρπόλησε Mercedes-AMG GT 63 S για να κερδίσει συνδρομητές στο YouTube! video
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο Ρώσος ιδιοκτήτης μιας Mercedes-AMG GT 63 S έβαλε φωτιά στο πολυτελές αυτοκίνητό του, σε μια κίνηση διαμαρτυρίας – όπως λέει – προς της Mercedes-Benz.

H συγκεκριμένη GT 63 S ανήκει σε έναν Ρώσο μπλόκερ, τον Mikhail Litvin που έχει σχεδόν 5 εκατομμύρια ακολούθους στο κανάλι του στο YouTube, με το συγκεκριμένο βίντεο να έχει προσελκύσει πάνω από 8 εκατομμύρια προβολές.

Όπως υποστηρίζει ο Litvin αντιμετώπισε μια σειρά προβλημάτων με το αυτοκίνητο και ισχυρίζεται ότι το έστειλε σε μια τοπική αντιπροσωπεία της Mercedes πέντε φορές, αλλά ο έμπορος προφανώς αρνήθηκε να το επισκευάσει (σ.σ.: δυσκολευόμαστε να πιστέψουμε τους ισχυρισμούς του).

Honda CB1000R: Το teaser video που… τρελαίνει κόσμο!

Το βίντεο δείχνει ότι η GT 63 είναι σταθμευμένη σε έναν εξωτερικό χώρο και ο ιδιοκτήτης της ρίχνει βενζίνη στο εσωτερικό της πριν βάλει φωτιά στο αυτοκίνητο.

Ενώ ο μπλόκερ ισχυρίζεται ότι κατέστρεψε το αυτοκίνητο διαμαρτυρόμενος προς τη Mercedes, πιστεύουμε ότι είναι πολύ πιο πιθανό ότι το έκανε απλώς ως κόλπο δημοσιότητας για να προσελκύσει συνδρομητές. Εάν αυτό το βίντεο πετύχει αρκετές προβολές και προσελκύσει πολλούς νέους συνδρομητές, μπορεί να κερδίσει εύκολα πολύ περισσότερα χρήματα από το κόστος του αυτοκινήτου που κατέστρεψε.

Δείτε το βίντεο

Πάντως, όπως λέει και το drive, δεν είναι η πρώτη φορά που έχουμε δει έναν Ρώσο YouTuber να καταστρέφει μια Mercedes-Benz. Πέρυσι, ένας άλλος έριξε μια G63 από ένα ελικόπτερο!

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X