Θέμα

ΕΚΤΑΚΤΟ: Παραιτήθηκε από κυβερνητικός εκπρόσωπος ο Χρ. Ταραντίλης(video)

ΕΚΤΑΚΤΟ: Παραιτήθηκε από κυβερνητικός εκπρόσωπος ο Χρ. Ταραντίλης(video)
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ραγδαίες οι εξελίξεις στο κυβερνητικό στρατόπεδο με αιχμή την υπόθεση Λιγνάδη- Μενδώνη.Ενδεικτική της θύελλας που έχει προκαλέσει, είναι η παραίτηση του κυβερνητικού εκπροσώπου Χρήστου Ταραντίλη.Ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος έστειλε επιστολή στο Κυριάκο Μητσοτάκη και αναφέρει τα εξής:

«Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε,

Θέλω να σας ευχαριστήσω ειλικρινά για τη μεγάλη τιμή να με ορίσετε Υφυπουργό και Κυβερνητικό Εκπρόσωπο.

Οικογενειακοί λόγοι που προέκυψαν έκτοτε δεν μου επιτρέπουν να συνεχίσω να ασκώ αυτά τα καθήκοντα.

Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι από τα βουλευτικά έδρανα θα συνεχίσω να είμαι στην πρώτη γραμμή της προσπάθειάς μας για μεγάλες μεταρρυθμίσεις που θα αλλάξουν τη χώρα, τιμώντας πάντοτε την εμπιστοσύνη που μου δείξατε.

Με τιμή,
Χρήστος Ταραντίλης»

Χρέη Κυβερνητικού Εκπροσώπου θα ασκεί η Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη.

Η παραίτηση-βόμβα Ταραντίλη, πλήττει ευθέως τον Κυρ. Μητσοτάκη,ο οποίος δεν διστάζει να αδειάζει και να εκθέτει τους υπουργούς του κατα το δοκούν.Υπενθυμίζεται ότι στις 15 Φεβρουαρίου, “υποχρέωσε” τον Χρ. Ταραντίλη να δηλώσει προσφάτως ότι ” ο Λιγνάδης παραιτήθηκε για προσωπικούς λόγους”, χάνοντας όμως τα λόγια του.

Λίγες ημέρες μετά ο υπουργός Επικρατείας Γ.Γεραπετρίτης,διέψευδε τον κυβερνητικό εκπρόσωπο,ισχυριζόμενος ότι ο Δημήτρης Λιγνάδης παραιτήθηκε την ημέρα που έγινε η πρώτη καταγγελία για βιασμό.

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X