Παρασκήνιο

Έκθετη η Κεραμέως μετά τη «βόμβα» Μαριά για τους δωρεάν υπολογιστές! video

Έκθετη η Κεραμέως μετά τη «βόμβα» Μαριά για τους δωρεάν υπολογιστές! video
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Σε μια σοβαρή αποκάλυψη που αφήνει έκθετη για ακόμα μία φορά την υπουργό Παιδείας, Νίκη Κεραμέως αλλά και ολόκληρη την κυβέρνηση Μητσοτάκη, προχώρησε ο πρώην Ευρωβουλευτής και Πρόεδρος του κόμματος Ελλάδα, Νότης Μαριάς σχετικά με τα κονδύλια που διαθέτει η Ε.Ε για τεχνολογικό υλικό τα οποία πήρε η Πορτογαλία με σκοπό να διαθέσει δωρεάν υπολογιστές στα παιδιά.

Καλεσμένος στο Kontra24 με τον Αιμίλιο Λιάτσο το βράδυ της Τρίτης ο Νότης Μαριάς, κατήγγειλε ότι η Ελλάδα δεν αιτήθηκε καν για να λάβει το συγκεκριμένο κονδύλι, την ώρα που τα Ευρωπαϊκά κονδύλια ήταν γνωστά από τις αρχές Σεπτεμβρίου.

«Κόλαφος» Πολάκης εναντίον Κικίλια-Κοντοζαμάνη: «Ποιος αποφάσισε να πεθαίνουν οι ανασφάλιστοι»;

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στο πρόγραμμα “Sure” το οποίο η κυβέρνηση αξιοποίησε και πήρε μόλις 2,7 δισ. όταν το Βέλγιο πήρε 7,8 δισ.

Μάλιστα, σημείωσε ότι το Βέλγιο και η Ιταλία πληρώνουν και την γονική άδεια, τα τεστ κορονοϊού, τους καλλιτέχνες, τους ποδοσφαιριστές, ακόμα και τις μάσκες και κατηγόρησε την Κυβέρνηση ότι δεν αξιοποιεί έγκαιρα τα χρήματα που μπορεί να λάβει και χάνονται μεγάλες ευκαιρίες ενόψει της πανδημίας.

Δείτε όσα είπε ο Νότης Μαριάς εκθέτοντας την Νίκη Κεραμέως

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X