Show Biz

Ελένη Φουρέιρα: Έκανε χαμό στον Αρναούτογλου

Ελένη Φουρέιρα: Έκανε χαμό στον Αρναούτογλου
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η Ελένη Φουρέιρα βρέθηκε στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2Night show»  και μίλησε για τη ζωή της, για τις πλαστικές που της καταλογίζουν αλλά και για άλλα πολλά.

Η γνωστή τραγουδίστρια, που σημειώνει μεγάλη επιτυχία τόσο στην Ελλάδα όσο και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες πρώτα πέρασε από τις «Μύγες» της εκπομπής και κατάφερε να αποδείξει πως έχει και αστεία πλευρά.

Οι «Μύγες» της ζήτησαν να αποδείξει πως έχει ταλέντο στην υποκριτική και για αυτό έκανε αναπαράσταση μιας σκηνής «οργασμού», όπως είχε κάνει η Μεγκ Ράιαν στην ταινία « Όταν ο Χάρι γνώρισε τη Σάλι».

Η Ελένη Φουρέιρα έκανε την αναπαράσταση και «τρέλανε» όλους όσους ήταν εκεί ενώ δε δίστασε να πει για τις πλαστικές που της καταλογίζουν, λέγοντας:

«Είμαι ένας άνθρωπος που δεν μασάω καθόλου με αυτά. Οποιαδήποτε πλαστική και να έκανα θα το έλεγα».

 

View this post on Instagram

 

I’m coming !!!! 😈 @thefinalfourgr

A post shared by Eleni Foureira (@foureira) on

H τραγουδίστρια με την εμφάνιση της στις «Μύγες» απέδειξε πως δεν έχει ίχνος κόμπλεξ και πως μπορεί να ανταπεξέλθει σε όποιο challenge της δώσουν.

 

View this post on Instagram

 

My #nestlefitness bars keep me going every single day! #energy #fitnessbars #spon #proxoramprosta @nestlefitnessgr

A post shared by Eleni Foureira (@foureira) on

Η Ελένη κλήθηκε να σταθεί απέναντι από το γνωστό τρίο που διαθέτει έντονο και καυστικό χιούμορ και κατάφερε να τα κάνει όλα και να τους φέρει μέχρι και σε αμηχανία.

 

View this post on Instagram

 

Denim on denim on denim 👖 @markos_andriotis @stelioskoudounaris @tsakirismallas @pantelis_toutountzis @christos_bairabas

A post shared by Eleni Foureira (@foureira) on

Στη συνέντευξη της με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου μίλησε για την ευτυχία της και για τον γάμο και αποκάλυψε:

«Είμαι ευτυχισμένη. Όλοι οι άνθρωποι στο τέλος αναζητάμε την ευτυχία. Μόνο η ευτυχία μένει στο τέλος και οι εμπειρίες» είπε. ««Θέλω να κάνω οικογένεια, θέλω πολύ να κάνω παιδί. Οικογένεια θεωρώ το να κάνω ένα παιδί. Δεν ξέρω αν θα παντρευτώ, ένα παιδί θα κάνω σίγουρα. Μπορεί και δύο και τρία. Η προσωπική ζωή του καθενός είναι δικό του θέμα».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X