Show Biz

Mad Clip : “Κατέρρευσε” η Φουρέϊρα στην πρώτη της συναυλία, μετά τον θάνατο του 34χρονου τράπερ

Mad Clip : “Κατέρρευσε” η Φουρέϊρα στην πρώτη της συναυλία, μετά τον θάνατο του 34χρονου τράπερ
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Την πρώτη της συναυλία μετά τον θάνατο του Mad Clip έδωσε η Ελένη Φουρέιρα, η οποία συγκινήθηκε και δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της όταν μιλούσε για αυτόν.

Όπως είπε, ήταν να τραγουδήσουν μαζί στη συναυλία για το Playmotion 2021 και όταν έφτασε η στιγμή για το κομμάτι «Μπορεί», που οι δύο είχαν συνεργαστεί, μίλησε για τον καλό της φίλο.

«Αυτή η στιγμή ήταν και είναι για μένα η πιο δύσκολη στιγμή της βραδιάς, γιατί την αποψινή συναυλία δεν θα την έκανα μόνη μου όπως ξέρετε. Θα την έκανα με τον αγαπημένο μου φίλο, Mad Clip, που δυστυχώς δεν είναι πια κοντά μας.

Να πω ότι οι καλλιτέχνες δεν πεθαίνουν ποτέ. Τα τραγούδια σου θα είναι πάντα εδώ κοντά, θα είσαι πάντα εδώ κοντά μας» είπε συγκεκριμένα.

Καταλήγοντας, εμφανώς συγκινημένη, είπε «Θα είσαι πάντα στη δική μου καρδιά και ειδικά το επόμενο κομμάτι, κάθε φορά που θα τραγουδάω πια μόνη μου, θα είναι σαν να το τραγουδάμε μαζί».

Αφού ξεκίνησε το τραγούδι, το οποίο είπε κλαίγοντας, κάποια στιγμή -όταν είχε μπει το σημείο που τραγουδάει ο Mad Clip- κοίταξε προς τον ουρανό και φώναξε: «Μας ακούς;».

https://www.instagram.com/p/CTfJMMyqKg6/?utm_source=ig_embed&ig_mid=5F71AD0B-D717-4AE6-81AB-146B141C67FC

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X