Media

Ελένη Μενεγάκη: Ξέσπασε σε κλάματα

Ελένη Μενεγάκη: Ξέσπασε σε κλάματα
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

«Λιώμα» έκαναν την Ελένη Μενεγάκη οι συνεργάτες της όταν παρουσίασαν ένα αφιερωματικό βίντεο στην εκπομπή της για τα 15 χρόνια της στον ALPHA και ξέσπασε σε κλάματα.

Συγκινήθηκε πολύ η παρουσιάστρια όταν άκουσε στον αέρα της εκπομπή της το τραγούδι «Κόκκινη Γραμμή» της Νατάσας Θεοδωρίδου και τα δάκρυα δεν μπορούσαν να μην  ξεκινήσουν να βγαίνουν.

«Χαμηλώστε λίγο τη μουσική γιατί ήμουν τελείως αλλού… Γι’ αυτό δεν θέλω να βάζω τη Νατάσα να την ακούω σε αυτή την εκπομπή… πάντα μου δημιουργεί συναισθήματα συγκίνησης… Την έχω συνδυάσει με πάρα πολλά πράγματα στη ζωή μου, με πολύ ευχάριστα, με πολύ έντονα συγκινησιακά και με δύσκολες περιόδους της ζωής μου… Αλλά την έχω συνδυάσει πάντα, ακόμα και όταν η φωνή της κλαίει, πάντα με γέλια», είπε η Ελένη Μενεγάκη και συνέχισε: « Θέλουμε και οι δύο να παρασύρουμε τον κόσμο στη χαρά, δεν θέλουμε να δείχνουμε αδυναμία, είναι λάθος μας βέβαια αυτό. Α ρε Νατάσα γιατί σε έβαλα; Και το είπα ναι! Γι’ αυτό και προχθές στο μοντάζ χαλάστηκα και βγήκα έξω ερείπιο. Μου θυμίζουν πολύ έντονες στιγμές και δεν με αφήνουν να κρατάω πάντα αυτό που θέλω σε τάξη», είπε.

Μάλιστα, εμφανίστηκε η Νατάσα Θεοδωρίου και ήταν και η ίδια πολύ συγκινημένη με την φίλη της και την είδαμε και την ίδια να κλαίει παρέα με την Ελένη Μενεγάκη.

Λογικό να υπάρχει συγκίνηση αφού αύριο είναι η τελευταία μέρα της παρουσιάστριας!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

https://youtu.be/5aolXeK4mMk

Δείτε ακόμη: Μαρία Μπέη: Δε θέλει να ξαναδεί τη Μάρλεν

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X