Media

Χρηστίδου – Μαραντίνης: «Βόμβα» για τρίτο πρόσωπο!

Χρηστίδου – Μαραντίνης: «Βόμβα» για τρίτο πρόσωπο!
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Σαν «βόμβα» έσκασε την προηγούμενη βδομάδα η είδηση ότι η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης επέλεξαν να ακολουθήσουν διαφορετικούς δρόμους, έπειτα από εννέα χρόνια έγγαμου βίου.

Τρίτο πρόσωπο η αιτία χωρισμού για Μαραντίνη και Χρηστίδου;

Μεγαλύτερη «βόμβα» έσκασε, όμως, σήμερα, με δημοσιεύματα που ισχυρίζονται ότι η αιτία χωρισμού του ζευγαριού είναι η ύπαρξη τρίτου προσώπου και, μάλιστα, μιας χορεύτριας. Κατάφεραν να ξεπεράσουν πολλά προβλήματα, αλλά τελικά το τέλος ήταν αναπόφευκτο. Και ήρθε όταν η Σίσσυ Χρηστίδου είδε τη σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι!

Ένα μήνυμα, από μια γυναίκα που έχει απασχολήσει το ζευγάρι και το παρελθόν, η σπίθα που τελικά άναψε την πυρκαγιά του χωρισμού! Όπως λένε οι καλά γνωρίζοντες, αναφέρει το περιοδικό Ciao, πέτρα του σκανδάλου είναι μια χορεύτρια, μια γυναίκα για την οποία το ζευγάρι έχει καβγαδίσει ξανά στο παρελθόν και οι επαφές της οποίας με τον Θοδωρή Μαραντίνη έκαναν την κατάσταση να βγει εκτός ελέγχου!

Οι ίδιες πηγές του περιοδικού λένε, ότι το βράδυ που η Σίσσυ είδε το επίμαχο μήνυμα στο κινητό του συζύγου της, ο καυγάς που ξέσπασε στο σπίτι τους στα Μελίσσια ήταν άνευ προηγουμένου και τελικά έγραψε τους τίτλους τέλους!

Χρηστίδου – Μαραντίνης: Ποιος ξέσπασε μετά τον χωρισμό τους

O χωρισμός της Σίσσυς Χρηστίδου και του Θοδωρή Μαραντίνη προκάλεσε ….ποικίλες αντιδράσεις. Το ζευγάρι ανακοίνωσε το τέλος του γάμου τους με μια κοινή ανάρτηση στους προσωπικούς του λογαριασμούς στο Instagram.

Τι άλλαξαν στα προφίλ τους Xρηστίδου και Μαραντίνης μετά την ανακοίνωση χωρισμού (pics)

Δεν λίγοι εκείνοι που ξαφνιάστηκαν αλλά ένας διαδικτυακός του φίλος θύμωσε πάρα πολύ με κάποια σχόλια. Οι διαδικτυακοί τους ακόλουθοι ξαφνιάστηκαν καθώς μετά από τόσες selfie και δημόσιες εξομολογήσεις αγάπης και έρωτα… το μόνο που δεν περίμεναν είναι να χωρίσουν.

«Ρε πάτε καλά;»

Επίσης, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που είτε έγραφαν στο ζευγάρι να το ξανά σκεφτούν, είτε εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους για την …ψεύτικη εικόνα.

Οι ακραίες απόψεις κάποιων μάλιστα προκάλεσαν την αντίδραση του Λάμπρου Κωνσταντάρα ο οποίος έγραψε στην ανακοίνωση της Χρηστίδου: «Ρε μερικοί πάτε καλά με αυτά που γράφετε;».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X