Ελλάδα

ΔΕΗ: Κόντρα Σταθάκη-Παναγιωτάκη για το ρεύμα

ΔΕΗ: Κόντρα Σταθάκη-Παναγιωτάκη για το ρεύμα
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Κάτι δεν πάει καλά στο βασίλειο της ΔΕΗ. Δεν θα πούμε ότι υπάρχει κάτι σάπιο (όπως ο Σαίξπηρ για το βασίλειο της Δανιμαρκίας) γιατί δεν έχουμε τέτοια στοιχεία.

Ομως, σίγουρα κάτι τρέχει όταν ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΗ Μανώλης Παναγιωτάκης πάει κόντρα στον προϊστάμενο υπουργό του και δηλώνει ότι το ηλεκτρικό ρεύμα μπορεί να αυξηθεί. Να υπενθυμίσουμε ότι ο αρμόδιος υπουργός Γιώργος Σταθάκης απέκλεισε οποιαδήποτε αύξηση της τιμής του ρεύματος. Μάλιστα το δήλωσε με απόλυτο και κατηγορηματικό τρόπο λέγοντας: «Η τιμή του ρεύματος αφορά την κυβέρνηση και δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι δεν θα υπάρξει αύξηση. Αυτό είναι σαφές»

Η δήλωση αυτή του Μανώλη Παναγιωτάκη ενισχύουν και κάτι ψιθύρους, πουν είχαν φτάσει στα αυτιά του eretikos ότι ανάμεσα στους δύο άντρες υπάρχει μία κόντρα που σιγά-σιγά θεριεύει.

Και να θυμίσουμε ότι ο πρόεδρος της ΔΕΗ είχε κοντραριστεί πολύ έντονα και με τον Πάνο Σκουρλέτη. Συνέβη όταν ο δεύτερος ήταν υπουργός Ενέργειας και Περιβάλλοντος. Τότε τον Μανώλη Παναγιωτάκη είχε στηρίξει το Μαξίμου.

Τώρα σε προεκλογική περίοδο και ιδίως όταν θέτεις θέμα αύξησης του ηλεκτρικού ρεύματος, μάλλον δεν πρόκειται να βρεθεί κανείς ένοικος του Μαξίμου να σε στηρίξει.

Εκτός κι΄ αν κάποιοι έχουν επιλέξει να κάνουν πολιτικό χαρακίρι…

Θανάσης Λυρτσογιάννης

Γιώργος Σταθάκης: Δεν θα υπάρξει αύξηση της τιμής του ρεύματος

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X